Hamrová zase ukazuje prsa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Hamrová zase ukazuje prsa!

Kateřina se za svá umělá prsa nestydí, právě neopak!
Kateřina se za svá umělá prsa nestydí, právě neopak! (pro Aha!: Miroslav Malec)

PRAHA – Ředitelka soutěží Miss Junior ČR a SR Kateřina Hamrová (39) se pečlivě chystá na v pořadí již osmý ročník soutěže. „Objevila jsem skvělý kosmetický salon, kde mám pohodu a klid,“ tetelí se blahem svůdná »šéfová« juniorských krásek.

Ředitelka soutěží Miss Junior ČR a SR Kateřina Hamrová (39) se pečlivě chystá na v pořadí již osmý ročník soutěže. „Objevila jsem skvělý kosmetický salon, kde mám pohodu a klid,“ tetelí se blahem svůdná »šéfová« juniorských krásek. Právě kvůli zkrášlování se nestyděla odhalit a ukázat svá umělá prsa!

„Mají tam úžasný personál a i ty jejich procedury jsou vážně nezvyklé. Mají třeba kosmetické přípravky se zlatými vlákny z mořských řas a práškem z perel nebo unikátní přístroj Bodyter, který zahřeje a rozbíjí tukové buňky. Kůže je potom hladká, jemná a pevnější. Určitě se tu bude líbit i mým misskám,“ raduje se Kateřina.

I v letošním roce chce ředitelka soutěží Miss Junior ČR a SR budovat značku životního stylu, nikoli klasickou soutěž krásy podmíněnou výškou a dokonalými tělesnými mírami. „Rozmazlovat se a hýčkat své tělo je důležitou součástí posilování sebevědomí, a tak jsem ráda, že jsme našli dalšího důležitého partnera soutěže, naladěného na podobnou strunu,“ netají se podnikavá žena svým nadšením.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.