Carmen Mayerová, matka Terezy Kostkové: Co si myslí o nevěrném manželovi své dcery?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Carmen Mayerová, matka Terezy Kostkové: Co si myslí o nevěrném manželovi své dcery?!

Tereza Kostková a Carmen Mayerová
Tereza Kostková a Carmen Mayerová (Foto Aha! - Marek Pátek,)

Pro každou matku je bolestivé sledovat, jak se její dcera trápí. Carmen Mayerová (70), máma Terezy Kostkové (38), byla tím, kdo před časem přiznal, že její dcera s manželem Petrem Kracíkem (56) nežije, protože režisér ztratil hlavu pro jinou. Od té doby se ale hodně změnilo. Co teď říká na muže své Terezky?

Tereza vzala nakonec Petra na milost, krize byla zažehnána a manželství, které bylo více než nakřápnuté, se podařilo slepit. Herečka Carmen Mayerová, manželka herce Petra Kostky, všemu přihlížela mlčky, s médii na toto téma nechtěla mluvit. Veselo u srdíčka jí z toho ale zřejmě nebylo.



Také dnes, s odstupem času, je pro ni tohle téma ožehavé. Ukázalo se to například ve dvojrozhovoru pro idnes.cz, kde byla Tereza i Carmen vyzvány k tomu, aby si vzájemně zhodnotily své partnery. „Mám ho ráda. A pro jistotu neříkám nic,“ řekla úsečně Carmen a Tereza se pokusila vše trochu rozvést: „Máma úžasně chápe jeho osobitost a oceňuje Petra velmi coby režiséra. A dává mi tajné dobré rady, jak na něco tak specifického, jako je dlouhodobé partnerství,“ řekla Kostková.

Tohle téma asi nebude pro obě dámy tím, o čem by se rády podělily se širokou veřejností.





Přečtěte si
mord
20. 1. 2015 • 08:29

Partička zavistivych hlupáků se háda

mord
20. 1. 2015 • 08:26

Na tu vůbec nemáš o tebe by si neoprela ani kolo

illis
17. 1. 2015 • 18:47

cemerice Krásná žena, ano, když se jí věnují vizážisté a stylisté s kadeřníkem, tak z ní udělají krásnou ženu. Ale to lze v podstatě z jakékoliv ženy udělat ženu krásnou. Poznám na ní, když je to její "vlastní domácí úprava". Je tam fakt velký rozdíl .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.