Exmoderátor Zuna to natřel olympijskému zprávaři: Šebrle je mluvící hlava! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Exmoderátor Zuna to natřel olympijskému zprávaři: Šebrle je mluvící hlava!

Podle Zuny je Roman Šebrle jen mluvící hlava.
Podle Zuny je Roman Šebrle jen mluvící hlava. (Koláž Aha!)

Ledová sprcha! Bývalý moderátor televizních zpráv na ČT, Nově a Primě Pavel Zuna (47) se pustil do kritiky zprávaře Romana Šebrleho (40). „On je mluvící hlava. Jemu nemůžete jako diváci věřit,“ prohlásil Zuna s tím, že sportovci by zkrátka zpravodajství dělat neměli.

Podle Zuny Šeberle vypadá na obrazovce dobře, s mluvením už je to horší. Jenže...
„I kdyby mluvil dokonale, stejně mu nemůžete jako divák věřit, že se dvacet let svého života zabýval něčím, jako je zpravodajství! A když se pak stanou důležité věci, jako je ta Francie, tak nemůže být hodnověrný, jako člověk, který se v redakcích pohybuje,“ prohlásil Zuna v narážce na teroristické útoky v Paříži a tvrdě dodal: „Prostě on v tu chvíli je – ať mi odpustí – mluvící hlava!“

Podle Zuny není šance, že by Šebrle získal u diváků důvěru. „I kdyby byl dokonalý, tak se to prostě nespraví, protože lidé ho mají zafixovaného jako sportovce a ne jako novináře! V těch vyhrocených chvílích podle mě chtějí novináře,“ řekl Zuna na rádiu Frekvence 1.

A televizi vzkázal: „Kdyby byl Roman ve sportu, tak je důvěryhodný! Tak je to osobnost, které věříte každé slovo, protože tomu rozumí, neboť se tím celý život zabývá...“ Problém je v tom, že Prima před lety sportovní zpravodajství zrušila...

Čím se teď živí Zuna?

V současné době má prý bývalý moderátor práce nad hlavu. „Jednak dělám pro investiční společnost, a pak mám dva pořady na internetové televizi stream.cz,“ říká Pavel Zuna.

Reakce Primy:

„Na pana Zunu reagovat nechceme. Diváci naše zpravodajství oceňují a svou přízeň nám dávají najevo stále rostoucí sledovaností. Například v minulém týdnu jsme dosáhli nejlepších výsledků za poslední dva roky. To je pro nás jediná důležitá zpětná vazba,“ řekla deníku Aha! mluvčí FTV Prima Marie Fianová.



Přečtěte si
pravlast
13. 1. 2015 • 22:47

Roman mluví normálně a srozumitelně,to jen zestárlý roura by se rád vrátil na obrazovky.Nejvíc "miluju" když všude kdekdo říká např:Legenda,hvězda Jágr opět hrálA,nastoupilA,nebo ČS.tenisová jednička Berdych postoupilA-proč z těch chlapů dělají Kun...dy?Protože jsou Kun..dy sami?

st.rec
13. 1. 2015 • 22:42

Velmi těžký omyl,Zuna je 3,14-ka a pý.tscha jak málokdo jiný.Ráda by nějaký kscheftík a zpátky na obrazovku a opět hlásit ty debility...

st.rec
13. 1. 2015 • 22:40

Zuna nějak zaškla,je to 3,14-ka.

st.rec
13. 1. 2015 • 22:39

Soudružko Zuno-naučte své drahé soudruhy a soudružky kolegy/ně česky,není echt mluvit o mužích v ženském rodu,není echt hanobit a deformovat vlastní jména a není echt deformovat češtinu.Komunistická TV Nova to dělá stále a má našlápnuto na nemálo mezinárodních soudů o odškodné za hanobení.Soudružko Zuno-zunovko,až někde uvidíte cokoliv s nápisem Š/škodovka,dejte vědět.A jen tak mimochodem,Šebrle-podle vzoru soudce-Šebrleho = soudceho?Ty Hovne?

mekanik
13. 1. 2015 • 22:31

cem-Horňák

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.