Kdo je horší moderátor? Pouva nebo Šebrle? Hlas lidu vás překvapí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Kdo je horší moderátor? Pouva nebo Šebrle? Hlas lidu vás překvapí!

Martin Pouva a Roman Šebrle. Koho mají diváci raději?
Martin Pouva a Roman Šebrle. Koho mají diváci raději? (TV Nova, FTV Prima)

Oba se stali slavnými díky sportu, byť každý jinak. Oba dva teď nicméně vídáme za moderátorským pultíkem dvou největších komerčních televizí u nás. Martin Pouva a Roman Šebrle jsou v posledních měsících žhavým tématem nejen pro odborníky, ale také pro nás diváky…

Každý nováček za moderátorským pultem to zpravidla schytá od svých zkušenějších kolegů a nejrůznějších odborníků. Šebrle s Pouvou nejsou výjimkou. Také proto jsme na Ahaonline.cz zveřejnili anketu, která měla ukázat, jak vnímají nové muže v hlavních zpravodajstvích samotní diváci. A výsledek mužete vidět na obrázku níže.

Výsledek ankety Pouva-Šebrle


Nutno dodat, že v internetových diskuzích se to také jen hemží kritiky, oba pánové ale mají i své zastánce a fanoušky. Podívejte se na zajímavé příspěvky čtenářů.

Na adresu Martina Pouvy:
* Pouva (byť mu fandím) mě fakt každý večer rozesměje, jak má tu žabí pusu roztaženou.
* Pouva mi jako zprávař taky nesedí celkově a mám silnou alergii na odbarvené muže.
* Dvojice Kloubková, Pouva se mi líbí, sluší jim to a jsou přirození.



Na adresu Romana Šebrleho:
* Já jen stále nechápu, proč pan Šebrle tu nabídku moderátora od Primy vzal. Nabízí se peníze nebo popularita nebo co...? Je to člověk, který je zvyklý na pohyb a ne sedět sešněrovaný ve studiu a odříkávat věty.
* S vrcholovým sportem skončil, hraje golf, dostal tuto nabídku za velké peníze a jako správný sportovec se s ní snaží poprat, možná až vy dostanete nabídku, která se neodmítá, tak taky využijete šance.


A jeden názor navíc :)
Já bych navrhovala na místo moderátora televizních novin Srstku Má pozitivní výraz ve tváři, jeho výslovnost i slovní dikce je lepší než Pouvova i Štamprdleho. Proč tedy ne? Vemte si mě...!



Přečtěte si
hejhej
5. 11. 2014 • 17:54

Šebrle jako sportovec super, jako moderátor trapný.

dandova
5. 11. 2014 • 13:12

Ne každý.

jity
5. 11. 2014 • 12:41

Šebrle nedokáže říci jednu větu bez přeřeknutí. Hrůza jak toto mohli vybrat do televize, to jsme na tom tak špatně? Proboha lidí je jako sraček jak to říkal Schmitcer ve filmu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.