Prokletí rodiny Preissových! Co už léta ničí Martina, Viktora a Janu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Prokletí rodiny Preissových! Co už léta ničí Martina, Viktora a Janu!

Viktor Preiss i Jana Preissová mají potíže.
Viktor Preiss i Jana Preissová mají potíže. (Kundrát / Blesk)

Možná existuje vysvětlení, proč Martin Preiss (41) vyhrožoval sebevraždou a teď je na psychiatrické klinice.  Jeho rodiče Viktor (67) a Jana (66) Preissovi mají totiž celý život také psychické problémy a sžírají je čas od času deprese. Martin se zřejmě nevyhnul rodinnému prokletí…

Jana: Nenávidí zrcadlo
Toho, že je Jana Preissová, tehdy ještě Drchalová, labilní, si všimli už její spolužáci na DAMU. Byla krásná, schopná, přesto se podceňovala a nevěřila si. S přibývajícím věkem potom byly deprese na denním pořádku. Bohužel se nikdy neléčila, a tak psychické problémy jenom přibývaly. „Nemohu se na sebe už ani podívat do zrcadla,“ prohlásila dokonce. To bylo už v době, kdy přestala chodit do společnosti a odmítala předstoupit před kameru či na jeviště. „Byla jsem svědkem toho, jak jednou Jana v divadelní šatně dostala balíček kosmetiky. Úplně ji to rozzuřilo a hodila ho do koše. Všechny ženský se potom do toho koše vrhly, byly to drahé krémy,“ popsala Preissové duševní pochody jedna z jejích kolegyň.


Viktor: Trauma z děcáku
Viktora Preisse sužuje zase celoživotní trauma: jako malý skončil v dětském domově! Jeho rodiče se rozvedli a nedokázali se dohodnout, komu bude svěřen do péče. Chudák kluk šel načas do děcáku. Krutý zážitek z dětství herce provází celý život. Preisse po celý život občas přepadají deprese. Takové, že kvůli nim nedokáže v divadle ani předstoupit před lidi a představení ruší. Tak třeba v roce 2007 v pražském Ungeltu zrušil představení s tím, že má velké vnitřní problémy. A řediteli divadla Milanu Heinovi raději nabídl 400 tisíc korun jako odškodné.

Martin: Pokus o sebevraždu
„Když se tihle dva psychicky nepříliš vyrovnaní lidé, navíc oba nadmíru citliví a křehcí, dali dohromady, nelze se divit, že psychicky labilním je i jejich syn,“ řekl Aha! odborník z oboru psychologie, který si nepřál být jmenován. Deprese, alkohol a hádky s manželkou, herečkou Martinou Preissovou (39) dovedly mladého Preisse k tomu, že s nožem v ruce utekl do lesa. A protože si jeho rodiče uvědomují, že i psychika se dá dědit, synovi nic nevyčítají. Naopak se mu snaží pomoct a odvezli ho na psychiatrii. Jejich druhý syn Honza, počítačový machr, je naštěstí v pořádku.



Přečtěte si
6010
4. 3. 2015 • 09:43

Je mi jich líto, že mají takový neveselý osud.Máme je rádi. Když to tak sleduji, tak ty jejich role je většinou předurčí k tomu, co se pak stane.Viz Bartoška s tou jeho rakovinou a další a další.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.