Těhotná Lucie Vondráčková: Čeká druhé dítě a přílet v ohrožení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Těhotná Lucie Vondráčková: Čeká druhé dítě a přílet v ohrožení!

Syn Matyáš se zřejmě brzy dočká sourozence.
Syn Matyáš se zřejmě brzy dočká sourozence. (Foto Aha! – Jan Tůma, Lenka Hatašová, ara)

Dlouho se o radostné novince v životě Lucie Vondráčkové (34) jen mluvilo! Podle informací deníku Aha! čeká zpěvačka s hokejistou Tomášem Plekancem (32) druhého potomka. Zatelefonovala to domů tento týden v souvislosti s předáváním Českých slavíků, na které ji pozvali.

Zřejmě co nevidět k synovi Matyášovi (2.5) přibude sestřička nebo bratříček. „Lucka volala do Česka a vyjednávala o své účasti na galavečeru! V té souvislosti se zmínila, že neví, zda ji lékař pustí do letadla, protože čeká miminko,“ řekl deníku Aha! důvěryhodný zdroj z televize Nova, který si nepřál být jmenován. „Lucie je na Slavíka pozvaná! Zatím nevíme, zda přiletí. Více to nechci komentovat,“ vyjádřil se včera odpoledne šéf pořádající agentury Musica Bohemica Jaroslav Těšínský (64).  Vše nasvědčuje tomu, že Vondráčková bude už minimálně začínat pátý měsíc těhotenství, po kterém je pro některé maminky létání nebezpečné. Jinak by totiž nečekala na vyjádření lékaře, zda může letět nebo ne.


Vondráčková, která se dostala do nominace šesti nejlepších zpěvaček, má podle informací Aha! letenku na dnešní večer. Ale už před pár dny se její manžel vyjádřil, že do Česka na předávání hudebních cen nepřiletí.
Pokud jde o Lucčiny rodiče, na dotaz, zda je jejich dcera skutečně těhotná, do uzávěrky tohoto vydání neragovali. Stejně jako samotná Lucka a manžel Tomáš. Vyhraje Slavíka?
Zatímco si část národa myslí, že letošního zlatého Slavíka vyhraje Iveta Bartošová (†48), v zákulisí ankety se mluví o tom, že vítězkou prestižní ceny se může stát právě Lucie Vondráčková. Ta totiž v posledních ročnících hodně šlapala na paty Lucii Bílé (48). Loni byl mezi nimi rozdíl jen 3804 bodů. „Diváci se mohou těšit na velmi zajímavá překvapení,“ řekl nám po včerejším zveřejnění závěrečných nominací šéf Slavíka Jaroslav Těšínský.

Dítě si přála
Druhého potomka, kterého teď čeká, si Lucie přála. Několikrát o tom v poslední době mluvila. „Necháme na osudu, co naplánuje. Ale jedno snad ještě...,“ řekla v první polovině tohoto roku. V té době se spekulovalo, že už možná dítě čeká. Informace se objevila ve chvíli, kdy Vondráčková na začátku dubna na poslední chvíli zrušila cestu na předávání cen TýTý. Zlaté zrcátko z dílny Kurta Gebauera za ni nakonec převzala manažerka Michaela Flenerová. „Lucka zůstala v
Kanadě,“ řekla tehdy.



Přečtěte si
beladona
28. 11. 2014 • 22:59

 pomahatachranit akademický dotaz: pročpak ty ptáčku medový ti beladona a oxallis krátí spaní?

beladona
28. 11. 2014 • 22:51

oxallis

beladona
28. 11. 2014 • 22:51

mord nějak ztrácíš glanc, morde , fuj !

beladona
28. 11. 2014 • 22:49

Haha, jestli je oxy starší člověk, tak zednickej přidavač mord nechť zaleze fofrem do hrobu ! Podle toho jak mord píše, tak už hóóódně dlouho na povrchu přesluhuje

beladona
28. 11. 2014 • 22:43

oxallis oxy, Špinarová má hlas, na kterej vítězky všech slavíků tady nikdy nedosáhly. Špinarka je úúúžasná !!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.