Těhotná Lucie Vondráčková: Strach o zdraví miminka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Těhotná Lucie Vondráčková: Strach o zdraví miminka!

Lucie zůstala doma v Kanadě s manželem Tomášem Plekancem a synem Matyášem.
Lucie zůstala doma v Kanadě s manželem Tomášem Plekancem a synem Matyášem. (Foto Aha! – Pavel Machan, Karel Kopáč)

Je to jasné! Lucie Vondráčková (34), která je v jiném stavu (Aha! včera informovalo) na dnešní předávání Českých slavíků do Prahy nepřiletí. Lékař jí cestu za oceán zakázal! Přitom zpěvačka tolik chtěla domů, aby se přes televizní obrazovky mohla setkat se svými fanoušky.

Lucie je skutečně těhotná a deníku Aha! už to v posledních hodinách potvrdilo několik zdrojů z okolí její rodiny! Zpěvačka se ale obrnila mlčením a na všechny strany se ptá: „Kdo vám to řekl?“ Její manžel, hokejista Tomáš Plekanec (32), se také pídil, odkud informaci máme. Nakonec dodal: „Nechceme to komentovat!“

Vondráčková chtěla na předávání Slavíků přicestovat, letenku měla na páteční večer. Po čtvrteční konzultaci s lékařem ale zavolala domů: „Musím návštěvu zrušit! Nejde to, chci, abychom byli já a miminko v pořádku.“ Strach o dítě ji tedy zadržel v Kanadě, kde bude s manželem a synem Matyášem (2,5) čekat na zprávu, jestli získala jednu z trofejí.

Rizikové těhotenství?
Nabízí se otázka, jestli je těhotenství Vondráčkové rizikové, nebo už má krátce před porodem. V Česku nebyla od léta a podle dva týdny starých fotek z jejího profilu na sociální síti, na kterých stojí ve velkém svetru v zasněžené kanadské krajině, není poznat, zda má velké bříško, či nikoliv.  

„Těhotná žena, která očekává porod každým dnem, by určitě letět neměla. A podle mého názoru by neměla ani řídit auto. Žena je totiž schopná porodit kdekoliv. V současné době se ale doporučuje vynechat letadla poslední tři týdny před porodem,“ řekl Aha! gynekolog Radim Uzel (74).

Táta, nebo manažerka
Pořadatel Slavíka, agentura Musica Bohemica, už byla o neúčasti Vondráčkové na dnešním galavečeru informována. „Pokud by Lucie Vondráčková získala jednu z cen, bude v hledišti určitě někdo, kdo ji za ní převezme,“ řekl nám včera šéf Slavíka Jaroslav Těšínský.
Podle našich informací dorazí buď Lucčin otec Jiří Vondráček (63), nebo její manažerka Michaela Flenerová. A deník Aha! bude u toho. Slavičí střípky
* Z rodiny Ivety Bartošové (†48), která je nominována v kategorii zpěvačka, podle posledních informací na galavečer asi nikdo nepřijde. „Syn Artur se mi omluvil, stejně tak maminka. Ještě jednám s bratrem, ale obávám se, že asi nedorazí,“ řekl deníku Aha! za pořadatele Jaroslav Těšínský.

* Podle informací Aha! sháněl lístky na Slavíka obdivovatel Bartošové Zdeněk Macura (40). S tím, že by za ní (když opravdu nepřijde nikdo z rodiny, což tomu nasvědčuje) převzal případné ocenění. „Pana Macuru jsme nezvali, zvát nebudeme, a pokud přijde, nebude do Státní opery vpuštěný,“ zapřísahá se šéf Slavíka.

* Ve Státní opeře se dnes večer objeví opravdu hvězdní předávající. Modelky Karolina Kurková (30) a Linda Vojtová (29), legendární hokejový brankář Dominik Hašek (49), tenistka Lucie Šafářová (27), fotbalista Marek Jankulovski (37) nebo handicapovaný paralympionik Jiří Ježek (40). Jednu z cen má také předat pár Lucie Borhyová (36) a Michal Hrdlička (25).

* V hledišti zasedne také nominovaná, extremistická kapela Ortel. Ta zpívá o Romech a pobuřuje muslimy. „Pánové mi potvrdili účast. Já jsem se pak sešel s lídrem skupiny a probral s ním, jak to na galavečeru chodí,“ řekl nám pořadatel Těšínský. „Nemám strach, že by tam nějak řádili,“ dodal.



Přečtěte si
evicka55
30. 11. 2014 • 07:39

Dnes je na netu,že těhotná není,vše popírá.Proč tolik keců kolem toho.Buď je nebo není.Já když jsem byla těhotná, tak bych to samou radostí vykřičela do celého světa.A to jsem byla 3x.Je to vždy malý zázrak.

mekanik
29. 11. 2014 • 15:14

ty vlasy jí moc nesluší

erene
29. 11. 2014 • 13:10

Riziko při letu je vždy,i pro zdravého člověka.. Neměla holt jít do Kanady a tohle by teď neřešila..jenže ona potřebovala prachatou hokejku !

erene
29. 11. 2014 • 13:08

Cestování těhotných je jedna věc,druhá je to,že by letadlem neměli létat ani novorozenci..přesto např. první dvojčata Federera letěli letadlem když jim bylo pouhých 10 dní..ani to se ale nemá..a je to risk..

popocatepetl
29. 11. 2014 • 12:37

Ach bože...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.