Zpěvačka Lucie Vondráčková: Ošklivě ji využili! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Zpěvačka Lucie Vondráčková: Ošklivě ji využili!

Vydělává někdo na Lucii Vondráčkové?
Vydělává někdo na Lucii Vondráčkové?  (Foto pro Aha! – archiv značky Trollbeads)

Zatímco Lucie Vondráčková (34) si žije  spokojeným rodinným životem v Kanadě, majitelka kadeřnictví nesoucí zpěvaččino jméno si pěkně mastí kapsu bez jejího souhlasu či vědomí. Jak je to možné?

Na pražských Vinohradech sídlí kadeřnické studio s honosným štítem Salon Lucie Vondráčkové (SVL). Zpěvačka s ním ale nemá nic společného a vypadá to, že salon tak vydělává na jejím slavném jménu a z výdělku nemá ani korunu. Nebo je to jinak?

„Jedná se o shodu jmen. Taky se jmenuji Lucie Vondráčková,“ prozradila magazínu Sedmička majitelka podniku a vysvětlila tak celou situaci. „On si to málokdo spojí, vždyť je to úplně jiný obor. Dnes je sice taková doba, že spousta lidí , kteří tomu nerozumí, takovým salónům šéfují, ale tohle rozhodně není ten případ,“ dodává kadeřnice a nezbývá se zamyslet, jestli třeba takovým amatérem v oboru nemyslela modelku Agátu Prachařovou, která si podobné studio také otevřela.

To, že by kadeřnictví mělo něco společného se zpěvačkou, tedy rázně odmítá, i když přiznává, že její zákaznice jsou někdy na vážkách. „Těch otázek je minimálně. Byly hlavně na začátku nebo na úřadech, když jsem něco vyřizovala, ale teď je to bez problémů,“ uzavírá kadeřnice Lucie Vondráčková.



Přečtěte si
6010
26. 9. 2014 • 13:08

A Ty jí to nepřeješ? A Lucii Vondráčkové, té zpěvačce, té to je určitě jedno, protože ta je normální.Myslím, že by tento reklamní tah použil každý,kdo má v hlavě, kdyby se tak jmenoval.

kamil_sikovny
26. 9. 2014 • 11:36

Super stránky plné her zdarma! http://zdarma-onlinehry.cz

clearstream
26. 9. 2014 • 09:14

Kdyby se jmenovala jinak, tak by tam to jméno necpala, prostě tu zhodu využívá a zneužívá.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.