Vdova Ilona Svobodová měsíc po pohřbu manžela: Poprvé na večírku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vdova Ilona Svobodová měsíc po pohřbu manžela: Poprvé na večírku!

Ilona Svobodová si premiéru a večírek užívala ve společnosti Martina Pokorného
Ilona Svobodová si premiéru a večírek užívala ve společnosti Martina Pokorného (Foto herminapress.cz, TV Nova)

 Na den přesně měsíc po pohřbu hudebníka Petra Skoumala (†76) vyrazila vdova Ilona Svobodová (54) alias Jitka Farská z Ulice do společnosti. Na večírku řádila jako zamlada! Sklenky sektu do ní padaly jedna za druhou, úsměvy od ucha k uchu létaly na všechny strany.

„Kdo mi dělá doprovod? Tady holky..., takový holčičí večer,“ smála se herečka v Hudebním divadle Karlín na české premiéře muzikálu The Addams Family. Po jejím boku se ale pohyboval také pohledný mladší muž. Podle zjištění deníku Aha! je to Martin Pokorný, ředitel nadnárodní firmy, která provozuje rozhlasové stanice.
Svobodová byla oděna do černé, smutek za muže tedy stále ještě drží. Z karlínských kuloárů se nám ale doneslo, že to na mejdanu maličko přehnala s pitím. Prý ještě ve tři hodiny ráno tančila v divadelním baru!

Chlubila se tetováním
Svobodová na večírku ukázala přítomným hostům svoje tetování. Pavouka z pravé nohy má také na levé lopatce. „Když mi bylo padesát, tak jsem si dala cíl naučit se francouzsky, jezdit na snowboardu a pořídit si tetování. Na francouzštinu chodím, snowboard jsem zkoušela a nyní na stará kolena mám i to tetování,“ chlubila se Ilona.



Autor:  kl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.