Heidi Janků o omlazení vaginy: Nevidím na tom nic špatného! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Heidi Janků o omlazení vaginy: Nevidím na tom nic špatného!

Heidi Janků
Heidi Janků  (Foto pro Aha! – TV Barrandov)

Ženy v dnešní době podstupují různé zkrášlovací procedury. Některé už jsou přijímány normálně, jiné mohou stále působit tak trochu zvláštně. V poslední době je moderní tzv. omlazení intimních ženských partií, tedy vaginy. Co na to říká odbornice na erotiku Heidi Janků (51)?

Zpěvačka opět odpovídala zvídavým dotazům v magazínu Sedmička. Jeden z jejich fanoušků se ptal, zda by takovou proceduru »upravení podvozku« podstoupila. „Kdybych se svou vaginou živila, tak možná ano, ale protože se živím zpěvem a moderováním, tak bych si nechala omladit maximálně hlasivky – což asi dost dobře nelze :) takže já asi ne!“

Nicméně připomíná, že mnoha ženám může podobný zákrok pomoci. „Metody omlazování vaginy jsou tady hlavně proto, aby se ženy, které se svým ženským pohlavním orgánem nejsou spokojené, mohly cítit opět mladší i »tam dole«. Chápu, že ženy po porodech mohou mít i trauma z toho, že sex už není takový, jaký býval, a ke zlepšení může přispět i invazivní nebo neinvazivní omlazení vaginy. Nevidím na tom nic špatného, zvláště když to pozvedne sebevědomí ženy a přinese větší uspokojení muži,“ uzavírá Heidi. O tom, jak takové omlazení probíhá, informují na stránkách ihealthandbeauty.cz. Nechirurgický zákrok se provádí přístrojem, který využívá synergického efektu radiofrekvence a vysokofrekvenčního ultrazvuku. „Díky intenzivnímu ohřevu všech vrstev tkáně v ošetřované oblasti dochází k tvorbě nových kolagenních a elastinových vláken. V důsledku podpory neokolageneze se zvyšuje pružnost a elasticita tkáně velkých a malých stydkých pysků.“ Jedno ošetření stojí 3000 korun a kromě zdravotního zlepšení slibuje i mnohem lepší sex.



Autor:  mpa

Přečtěte si
henes
11. 11. 2014 • 09:00

Janků o omlazení vaginy: Nechápu ale jsme ze ženou ve věku pomalu důchodců a má jí hezčí než za mlada,pěkně staženou,málo chlupatou a když mi semínko buší na gule, pěkně se do ní vyšplíchnu a spokojenost na obou stranách..

illis
10. 11. 2014 • 22:14

Dlouho se o ní nepsalo , tak zase předkládá ty své splácaniny, když nevykládá o svém manželovi a jejich sexu, tak zase flirtuje s myšlenkou na jiné radůstky . Na ten pořad s ní se nedívám, stačila jedna věta a hned jsem přepnula na jiný program.

miap
9. 11. 2014 • 22:44

avion
9. 11. 2014 • 18:20

Stará ška.ule si bude vylepšovat vagínu??

ararat
9. 11. 2014 • 08:54

oxallis zkus pokus ze žehličkou a pak nám sděl jaký je výsledek

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.