Tragédie v seriálu Svatby v Benátkách: Zřícená budova zavalila malé herečky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tragédie v seriálu Svatby v Benátkách: Zřícená budova zavalila malé herečky!

Zbyla jen pírka a spousta bezvládných těl.
Zbyla jen pírka a spousta bezvládných těl. (FTV Prima)

Seriálovou vesnicí Špička, kde se odehrává část primáckých Svateb v Benátkách, otřese tragédie. Padající lešení pohřbí kurník s desítkami slepic…

Firma Filipa Krejzy (Ondřej Veselý) opravuje místní školu, na níž se zřítí lešení a s ním i Jarda Poběda (Jan Szymik). Pobědovi se sice nic nestane, ale dopadne i s lešením na svůj kurník se slepicemi. Bohužel, hromadnou popravu žádná ze slepic nepřežije, jak uvidíte v zítřejším díle.

Zatímco ženy začnou konat, tedy škubat, zamrazovat a vařit, chlapi v hospodě zapíjejí tragédii Pobědových kdákalek, jako by šlo o smrt vážených občanů. „Neboj, na paprice jim to bude náramně slušet,“ uklidňuje pragmaticky Libuše (Hana Gregorová) pozůstalého Pobědu.

Natáčení této scény bylo dílem vtipné, ale dílem pro někoho možná trochu nepříjemné. Rekvizitáři museli sehnat opravdu mrtvé slepice, a nebylo jich zrovna málo. V jedné scéně drží Hana Gregorová s Jitkou Smutnou ohromný koš plný slepic. „Koš byl vycpaný hadry a slepice byly jen navrchu,“ prozradil jeden z rekvizitářů.

„Točit s mrtvými slepicemi nebylo moc příjemné, ale za chvíli jsme si zvykli a už nám to nevadilo. V dílu se odehrává, že ženy slepice škubou a dávají je do mrazáku. A protože se obrazy točí na přeskáčku, museli jsme mít k dispozici slepice mrtvé, pak už oškubané chlazené a pak zmražené,“ vysvětluje režisér seriálu Ivo Macharáček.





Přečtěte si
trhnisinadledvinkou
14. 10. 2014 • 10:03

myslíš, že umí číst?

egyptanka
13. 10. 2014 • 16:17

Oni to po sobě evidentně nečtou.

stekavypes
13. 10. 2014 • 15:48

Naučte se vy volové psát,titulek jako kráva a na hovno.Stavba nebo svatba,že vám negramotům je to jedno.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.