Andrea Verešová: Mimčo jsme udělali při zásnubách | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Andrea Verešová: Mimčo jsme udělali při zásnubách

Andrea Verešová
Andrea Verešová (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Modelka Andrea Verešová (26), bývalá přítelkyně hokejisty Jaromíra Jágra (34), v exkluzivním rozhovoru pro deník Aha! poprvé oficiálně potvrdila svatbu i své těhotenství! „Ano, jsem na začátku pátého měsíce. A vypadá to, že k početí došlo v polovině října, v den, kdy jsme se s Danem zasnoubili,“ prozradila Verešová Aha!.

„První tři měsíce těhotenství jsem měla šílené chutě. Třeba jsem si vymačkala tři citrony a to pak vypila,“ dodává zelenooká kráska. Otcem jejího dítěte je prominentní právník Daniel Volopich (42). S ním teď chystá Verešová svatbu. „Veselka bude 10. března u Prahy. Původně jsme chtěli svatbu v zahraničí, ale nakonec to bude v Čechách,“ říká. „Dan teď pro nás staví nový dům, takže miminko by se mělo narodit už do nového domova,“ dodala Andrea.


A bylo její těhotenství plánované?
Kolik budou stát její svatební šaty?

Odpovědi na tyto a ještě spousty dalších otázek se dozvíte už zítra v exkluzivním rozhovoru s Andreou Verešovou v deníku Aha!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.