Nová posila Ordinace: Batulková je babičkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nová posila Ordinace: Batulková je babičkou!

Batulková alias doktorka Pokorná v Ordinaci.
Batulková alias doktorka Pokorná v Ordinaci. (TV Nova)

Přestože nová posila seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 Dana Batulková (56) alias doktorka Marie Pokorná vnoučata nemá, najde se přece jen jeden raubíř, co ji nazývá »babičkou«. Herečce mladistvého vzezření to ale vůbec nevadí.

Jak v seriálu, tak v soukromém životě je Batulková matkou dvou dětí. Syna Jakuba (31) a Mariany (20) Prachařových. Právě Kuba přivedl do rodiny mamince vnoučátko. Vzal si Agátu Hanychovou (29) a s ní i malého Kryšpína (3), o kterého se stará jako o vlastního.


„Léta kolem sebe s Jakubem kroužili a teď jim to vše do sebe bezvadně zapadá. Do rodiny přibyl člověk, na kterého je spolehnutí, a samozřejmě také malý Kryšpínek. Říká mi babička Danuška. Je skvělej, zamilovala jsem se do něj,“ rozplývá se Batulková, která by se dalším vnoučátkům nebránila. Herečku můžete vidět na TV Nova každé úterý a čtvrtek.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.