Jaký sex chce Bouček, Ruda z Ostravy a Ztracený? Se svou ex! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Jaký sex chce Bouček, Ruda z Ostravy a Ztracený? Se svou ex!

 (Frekvence 1)

Na svoje expartnerky nezavzpomínali Libor Bouček, Ruda z Ostravy a Marek Ztracený mezi řečí u piva, jak bývá běžné, ale rovnou svoje touhy sdělili zaplněnému náměstí v centru Prahy.

Chci sex se svou ex,“ řinčeli do mikrofonu moderátoři rádia Frekvence 1 Libor Bouček a Ruda z Ostravy. Premiérově si zapěli společně s oblíbeným zpěvákem Markem Ztraceným na pražském náměstí Republiky a když sborová píseň, tak oblíbená pecka: „Chci to stále a tak dále a tak dále“. Právě do centra Prahy dnes rádio Frekvence 1 přesídlilo a divákům i náhodným kolemjdoucím předvedlo živelnou show, která vycházela z běžného vysílání. Ti se k nové pěvecké trojici rádi přidali a tak není vyloučeno, že budou společně vystupovat i nadále. „Kluci se ukázali jako praví profesionálové a upřímně – nikdy jsem lepší stojan na mikrofon než Libora Boučka neměl,“ pochválil Ztracený pěvecké výkony moderátorů i pomoc Boučka, který  zdatně zaskočil za chybějící součást techniky.

Pražské náměstí Republiky se dnes stalo nejen dějištěm živého vysílání s Liborem Boučkem, Rudou z Ostravy a také veselým osazenstvem Dámského klubu Frekvence 1, ale také místem, kde si jedna z přítomných soutěžících odnesla pořádný ranec peněz. Částku přesahující sedmnáct tisíc korun si odnesla paní Konrádová z Prahy 6 s velkou radostí, vždyť díky dnešní výhře se ještě letos podívá na vysněnou dovolenou. Příjemné částky, co jistě uleví každému rozpočtu rozdává Frekvence 1 každý den, stačí jen pozorně poslouchat a příště můžete vysněný balík vyhrát právě vy!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.