„Přišla jsem o muže. Kouká teď na mě cizí člověk“ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

„Přišla jsem o muže. Kouká teď na mě cizí člověk“

 (ZUNO)

Žili jsme spolu 20 let, manžel se ale rozhodl rozjet svůj obchod, a když se zadlužil, začal se chovat divně, svěřuje se se svým dramatickým životním příběhem padesátiletá Alžběta z Prahy. Nakonec o manžela téměř úplně přišla. 

Po psychickém zhroucení se její muž teď musí trvale léčit v sanatoriu a podle jejích slov už to není ten člověk, který to byl.

„Je to jakoby na mě hleděl cizí muž, jako bych mluvila s někým neznámým. Kam se poděl můj manžel? Všechna ta léta jsou pryč. Jsem přesvědčena, že se prostě zbláznil z těch napůjčovaných peněz, nebyl zvyklý dlužit a neuměl v tom chodit,“ popisuje žena, která svého muže pravidelně navštěvuje a stále doufá, že se uzdraví.

Před několika lety si Alžbětin muž nevýhodně půjčil několik set tisíc a nedokázal najít cestu ven. Vzal si několik úvěrů od bank, ale i nebankovních společností, a nevyužil žádných rad týkajících se třeba refinancování a účtů bez poplatků ani pomoci od ostatních. Více čtěte zde.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.