Nejdřív podvazky a teď bičík? Ze Zorky Hejdové se stává dračice! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Nejdřív podvazky a teď bičík? Ze Zorky Hejdové se stává dračice!

 (Evropa 2)

Poslední měsíce se z něžné blondýnky a moderátorky rádia Evropa 2 Zorky Hejdové stává žena vamp. Nedávno se objevily fotografie Zorky v podvazcích a nyní nafotila promo fotky v podprsence a s bičíkem, který přinesla na focení ona sama ze své domácí sbírky.

Fotky vyšly ven společně s informací, že Zorka Hejdová bude se svými kolegy moderátory Tomášem Zástěrou a Jindrou Eklem, vysílat novou Víkendovou ranní show na Evropě 2. Rádio tak spouští revoluční novinku, která díky zkušeným moderátorům donutí o víkendu ne jedny posluchače přivstat.

Mottem show je „Od teď bude víkend ještě lepší! Dvě esa a jedna královna českého éteru se spojily, aby vás nastartovaly na ty nejlepší dny v týdnu.“

Zorka je bezesporu jednou z nejvyhledávanějších moderátorek současnosti. A od té doby, co se stále více a více odhaluje, její popularita jen stoupá. Co odhalí příště?

 

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.