SuperStar monstra: Tina s drátěnkou na hlavě, Gunčíková po elektrickém šoku… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

SuperStar monstra: Tina s drátěnkou na hlavě, Gunčíková po elektrickém šoku…

Druhý finálový večer byl tak trochu thriller...
Druhý finálový večer byl tak trochu thriller... (koláž Ahaonline.cz)

Stylisté se během druhého finálového kola Československé SuperStar opět pořádně vyřádili. Tentokrát jejich kreativitu nejvíce odnesla moderátorka Tina (27) a Gabriela Gunčíková (17)!

Finálový přenos chvílemi připomínal legendární videoklip Michaela Jacksona Thriller. Soutěžící trpělivě snášejí úlety stylistů a neuvědomují si, že jsou na obrazovce k smíchu. Vrcholnou kreaci večera ale předvedla Tina se svým „afropunkovým“ účesem. „Je to drátěnka na nádobí nebo taky hnízdo, protože se blíží Velikonoce,“ vystihla výtvor na své hlavě moderátorka.

K nepoznání byla Gabriela Gunčíková, jejíž rovné vlasy v maskérně dostaly pořádně zabrat. „Nekopla tě elektřina, když jsi šla na jeviště?“ dobíral si její extravagantní vizáž Paľo Habera. Gunčiková v druhém finálovém kole připomínala spíše Simonu Feckovou (22), jejíž kadeře naopak zmizely.

Stylistům tentokrát neunikli ani chlapci. Zatímco Petru Ševčikovi (19) v minulém kole nová image prospěla, Michal Šeps (16) v kostymérně vyfasoval příliš dlouhé síťované triko v reaggae barvách. Jeho vystoupení tak z dálky mohlo připomínat travesti show. Úletem byl i kostým Lukáše Adamce (24) s podobiznou porotce Habery.

Jediným účinkujícím, kdo svým zjevem příjemně překvapil, byla nakonec hostující Iveta Bartošová (45). S jejím zpěvem a tancem to ovšem bylo podstatně slabší…



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.