Pašeračka Tereza přiznala CHYBU! I houpací kůň je… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Pašeračka Tereza přiznala CHYBU! I houpací kůň je…

Tereza H. se vyjádřila k bývalé kamarádce, která ji zradila.
Tereza H. se vyjádřila k bývalé kamarádce, která ji zradila. (archiv Blesku)

Nechala si od Blesku zaslat pár článků, které se týkají jejího případu, a oheň je na střeše! To, co se z médií dozvěděla, ji velmi ranilo a rozhodla se promluvit. Přátelství vystřídala nenávist.

Pašeračka Tereza si bedlivě hlídala, co kde říká, aby sama sobě neuškodila. Nyní se ale rozhodla, že bude jednat a vyjádří se k bývalé kamarádce, která si na jejím neštěstí budovala »kariéru«. Tereza Simoně věnovala dvě strany dopisu, ve kterém ji nešetří. Není divu, »modelka« na ni nenechala nit suchou.

„Když vás někdo dostane do kriminálu – je to zmije. Když vás někdo dostane do kriminálu a potom si staví svou „kariéru“ na vašem neštěstí – je to PODLÁ ZMIJE. Ale když vás dostane do kriminálu tzv. nejlepší kamarádka, staví svou kariéru na vašem neštěstí, tvrdí, že ona sama je nevinná a všude kolem lže, jak když tiskne, tak to zamrzí, HODNĚ!!!“ napsala Blesku Tereza, která přátelství se Simonou tak asi považuje za jednu z největších životních chyb.

„To, že se chtěla vždy zviditelnit, jsem věděla. Ale že zajde až tak daleko? Nevím, k čemu jí to bylo… Určitě teď brečí nad tím, že jsem „slavnější“ než ona, haha,“ dodala pašeračka, která je obviněná z pašování heroinu a je ve vazbě pákistánského vězení.

Celý dopis najdete v galerii.

 Pašeračka Tereza napsala Blesku: Dopis z pákistánského kriminálu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.