David Prachař a jeho parta v novém seriálu Specialisté: Blokovali v Praze dopravu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

David Prachař a jeho parta v novém seriálu Specialisté: Blokovali v Praze dopravu!

David Prachař jako vrchní komisař Pavel Vondráček. Zuzana Kajnarová jako komisařka Zuzana Májová. Jakub Štáfek jako kandidát na komisaře Lukáš Panenka. Marek Adamczyk jako komisař Jan Lorenc.
David Prachař jako vrchní komisař Pavel Vondráček. Zuzana Kajnarová jako komisařka Zuzana Májová. Jakub Štáfek jako kandidát na komisaře Lukáš Panenka. Marek Adamczyk jako komisař Jan Lorenc. (Foto archiv TV Nova)

Nový seriál TV Nova Specialisté v čele s Davidem Prachařem (57) a jeho partou vyšetřovatelů není žádný levný špás. Jen v prvním dílu kvůli nim pronajali zlatnictví za statisíce.

Tým čtyř vyšetřovatelů – Prachaře, Zuzany Kajnarové (34), Jakuba Štáfka (26) a Marka Adamczyka (29) – se v prvním dílu bude potýkat s přepadením klenotnictví. A právě to bylo jednou z nejdražších položek v rozpočtu. „Téměř všechny scény se natáčely v exteriérech, a proto se muselo pronajmout i zlatnictví v centru Prahy. Za jeden den šlo tedy o částku v řádech statisíců,“ prozradil Aha! dobře informovaný zdroj ze štábu s tím, že se kvůli akčním scénám musely uzavírat i ulice. „A protože seriáloví lupiči měli podle scénáře unést tramvaj i s cestujícími, musela se na den pronajmout dokonce i ta,“ dodal zdroj.

Jak moc jsou finančně náročné scény na obrazovce efektní, o tom se můžete přesvědčit už dnes ve 20.20 na TV Nova.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.