Tohle si kamarádky nedělají! Linda Rybová (38) přebrala herečce Janě Janěkové (34) jejího manžela Igora Chmelu (43). Ta si to nenechala líbit a ukradla Lindě Davida Prachaře (55).Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Minulý příspěvek mi smazali , nic zas tak špatného jsem nepsal.Takže paní Rybová pro mne nic neznamená a je mi úplně jedno co a s kým má za poměr, pro mne skončila rolí v seriálu Cesty domů , navíc co je blond , není pro mne atraktivní.Nepožádáš manželku(manžela) bližního svého stále platí, je to hřích a vada charakteru ať jste věřící nebo neznabozi.
Linda je nádherná žena. Může si na rozdíl od jiných slípek ukázat prstem a může mít co chce. Pro ony ženy by to měla být čest, že si vybrala právě jejich manžílky. Howgh.
Muze bejt stokrat "nadherna zena",ale uz jen to,ze "charakterne",sobecky a bezohledne rozbiji cizi vztahy,mi hodne napovida o jeji moralce a to by mohl bejt velikej problem i kdyby me na kolenou prosila......a to i presto,ze se mi opravdu libi!
Linda je nádherná žena. Může si na rozdíl od jiných slípek ukázat prstem a může mít co chce. Pro ony ženy by to měla být čest, že si vybrala právě jejich manžílky. Howgh.