Bolavá vzpomínka Dany Batulkové: Rybová jí o Vánocích přebrala Prachaře! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Bolavá vzpomínka Dany Batulkové: Rybová jí o Vánocích přebrala Prachaře!

Batulková o Vánocích přišla o manžela.
Batulková o Vánocích přišla o manžela. (Koláž Ahaonline.cz)

„Stála jsem v troskách, životních i skutečných, a říkala si, že už to horší být nemůže,“ vzpomíná na nejtěžší chvíle v životě herečka Dana Batulková (54), které nejenže před Vánoci podruhé vyhořel dům kvůli vadné elektroinstalaci, ale přišla i o svou lásku. Manžela Davida Prachaře (53) jí odloudila Linda Rybová (37) a zbyl jí jen syn Jakub (29) a dcera Mariana (18). Ti i letos budou dělat vše proto, aby jejich maminka nemusela myslet na ty kruté Vánoce, kdy se jí zhroutil svět. To ale nese nelibě Jakubova přítelkyně Agáta Hanychová (27), která tak proto musí zapomenout na plánované Vánoce na romatnické dovolené...

Uplynulo sice již dvanáct let od té doby, kdy si Batulková sáhla na dno, ale stále je to pro ni bolestné. „Rozchod přebolí, ale podraz a bezohlednost ne,“ říká herečka, pro níž mají Vánoce hořkou příchuť. Tehdy jí totiž Prachař dal snad nejhorší »dar«. Oznámil jí, že čeká rodinu s její kamarádkou z divadla Lindou Rybovou, a odchází. O to více se proto Batulková nyní upíná ke svým dětem, které jí jako jediné zbyly. „Přeju si, abychom byli na Vánoce hlavně všichni spolu, což se mi plní. I letos budeme s dětmi, mým přítelem Ondrou a mými rodiči,“ svěřila se Batulková.


A to samé - čili aby takto opuštěný člověk trávil Vánoce se zbylou rodinou - radí i psychiatr MUDr. Jan Cimický. Přítelkyně syna Batulkové Jakuba, Agáta Hanychová (27), proto zůstane na ocet, i když si plánovala, že s miláčkem stráví romantické Vánoce u moře. Alespoň se ale bude věnovat svému synkovi Kryšpínovi (1,5), kterého kvůli svému románku chtěla na Vánoce opustit, i když to bude jeho první Ježíšek, kterého bude vnímat. „Budeme trávit svátky u mámy,“ přehodnotila nakonec situaci modelka.

Psychiatr Cimický radí: Jak to zvládnout?

Vánoce mají zcela výjimečnou atmosféru a v hierarchii svátků asi nejvyšší vnímanou hodnotu. „Pro ty, co jsou osamocení, opuštění – na ně obzvláště právě v těchto dnech doléhá smutek a často pocit marnosti, bezvýchodnosti a je to i období, kdy deprese může člověka vést až ke zkratkovému řešení momentální situace, k sebevražednému jednání,“ říká MUDr. Jan Cimický „Opustit rodinu či partnera v tomto období je kruté a opuštěný partner to vnímá mnohem intenzivněji než jindy! Dojde-li k tomu, je třeba zmobilizovat všechny blízké, aby pomohli překonat období trápení,“ dodává slavný psychiatr.

Facebook



Přečtěte si
Eva Korotvičková
6. 9. 2023 • 00:45

Přebrala jí Prachaře a ten chudák-nic zlého netuše...musel jít.

hillaarkaa
12. 12. 2012 • 16:37

tina.vitaskova
12. 12. 2012 • 06:35

Cimický- slavný psychiatr????????Kdo to řekl???? Plesk, ?????AHA??????

vungtao
11. 12. 2012 • 16:12

Tak tys to v tom zivote moc neukocirovala, kdyz nestojis synovi a jeho rodine ani za to, aby s Tebou byli o Stedry den, kdy nikdo nema byt sam. Ano, mozna je to pro Tebe obycejny den, protoze po cely rok je to u Vas o pretvarce. Tak ok, Tvuj zivot, ale necpi ho ostatnim. Pani Batulkova je mi naopak sympaticka,.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.