Suchánkovi koupili pivovar! Do nefunkční atrapy investovali velké peníze! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Suchánkovi koupili pivovar! Do nefunkční atrapy investovali velké peníze!

Zlatavému moku neodolá herec ani v soukromém životě.
Zlatavému moku neodolá herec ani v soukromém životě. (Foto: FTV Prima)

Vyhozené peníze! Tak by se dal nazvat minipivovar, který televize Prima zařídila kvůli seriálu Ohnivý kuře pro Michala Suchánka (50). A protože jde jen o atrapu, která musela být vyrobena podle originálu, stejně za ni museli zaplatit neuvěřitelných 100 000 korun.

„Pivovar, ve kterém seriálová postava Michala Suchánka vaří pivo, není funkční. Jde pouze o věrohodnou atrapu. Rekvizitáři na ní strávili desítky hodin práce,“ prozradil Aha! dobře informovaný zdroj. A není se čemu divit, že jde pouze o atrapu. Kdyby musela televize Prima Suchánkovi koupit funkční varnu piva, byl by to hodně drahý špás. Speciální měděná sestava na výrobu zlatavého moku by totiž vyšla minimálně na 800 000 Kč, a dokonce by se mohla vyšplhat až na 1,2 milionu.

Role majitele restaurace a vášnivého pivaře Jardy Slepičky ale Primu stejně nakonec stála nemalé peníze. „Aby se atrapa co nejvíce podobala originálu, museli ji rekvizitáři vyrobit také z mědi. A proto její výroba vyšla na cenu okolo 100 000 korun,“ dodal zdroj. Na výrobu minipivovaru pro Suchánka padlo několik metrů čtverečních drahé mědi. Pro varnu Jardy Slepičky je v ateliérech vyčleněna celá místnost.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.