Šéfkuchař Pohlreich zítra v Ohnivým kuřeti: Poprvé držím hubu a krok! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Šéfkuchař Pohlreich zítra v Ohnivým kuřeti: Poprvé držím hubu a krok!

Takže všechno jasný kuchaříčci?
Takže všechno jasný kuchaříčci? (Foto TV Prima)

Kuchaři Burák s Mikem dostanou zítra v seriálu Ohnivý kuře VIP hosta do svého podniku. Původně měl vyhlášený kuchař Zdeněk Pohlreich (59), který hraje sám sebe, zavítat do vyhlášeného hotelu. Jenomže se mu nějak zalíbilo jinde… Bylo z toho trochu zlé krve, konflikt, ale o to je to zajímavější!

Kuchaři Burák s Mikem dostanou zítra v seriálu Ohnivý kuře VIP hosta do svého podniku. Původně měl vyhlášený kuchař Zdeněk Pohlreich (59), který hraje sám sebe, zavítat do vyhlášeného hotelu. Jenomže se mu nějak zalíbilo jinde… Bylo z toho trochu zlé krve, konflikt, ale o to je to zajímavější!
● V jednom dni jste natáčel šest obrazů, což není úplně málo. Bylo pro vás těžké říkat text přesně podle scénáře?
„Pravda, takhle jsem si natáčení nepředstavoval, myslel jsem si, že přijdu a něco málo řeknu. Netušil jsem, že budu mít tolik textu. Ale hlavně jsem měl trochu obavy, abych nekazil záběr ostatním. Text jsem se naučil, ale párkrát jsem ho řekl trochu jinak, což prošlo, režisér mi nevynadal.“
● V čem je pro vás největší rozdíl mezi natáčením vlastních kuchařských pořadů a hraním v seriálu?
„Nejvíc asi v tom, že se musím naučit text role. Taky jsem na place hodnej a disciplinovanej a držím takzvaně hubu a krok. Což jindy nedělám. Vlastně je to pro mě příjemná změna, kdybych nemusel na plac tak brzo.“
● Točil jste v kuchyni obrazy s Jakubem Prachařem a Janem Dolanským. Jak jim vaření šlo?
„Byl jsem na ně zvědavej, jak jim to půjde od ruky. Oni strávili u mě v podniku den nebo dva a trénovali tam. Kluci kuchaři nejvíc chválili Evu Čížkovskou, že by s nimi z fleku mohla pracovat. Ale Honza s Jakubem byli taky šikovní. Je na nich vidět, že nejenom vaří, ale z toho, jak o vaření mluví, že taky mají rádi jídlo.“



Přečtěte si
ararat
8. 5. 2016 • 12:20

AHA JAK TO MÁŠ TY DOMA POVÍDEJ

1pravda1
8. 5. 2016 • 11:44

Zdeněk jako vaří dobře, ale je to takové kuchařské prasátko, utěrku uvázanou u pasu a otírá do ní ruce od masa, pak od zeleniny a nakonec s utěrkou ojede okraje talíře, aby nebyly pokapané, fuj. Jedno prkénko má na vše, od masa po bylinky na konečnou úpravu. Už mu to jednou na Primě zatrhli a měl dvě prkénka, jedno na maso a jedno na zeleninu, ale to měl keců!!! Možná je podané jídlo chutné, ale dívat se na jeho přípravu, tak to už od jisté doby ne.

majojo
8. 5. 2016 • 08:33

Tak zdéňa už je i herec.... To by měla maminka radost! Teď už zbývá jen, aby se přihlásil do Star Dance a Tvoje tvář má známý hlas. On je to totiž takový renesanční člověk!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.