„Paní Pohlreichová, není to dobré…,“ uslyšela Zdeňka Pohlreich (43) z úst lékaře. Ta slova naženou hrůzu snad úplně každému a manželka slavného šéfkuchaře nebyla výjimkou.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Ela Anrow · Praha
Karel Zrus
položme si otázku jinak.
je fakt dobrý, když tahle stará kr.áva dojde na doučování mlaďocha - synka své kámošky k nim domů a zatímco kámoška maká v práci, ona se válí s jejím dítětem a natáčí to ožrale na mobil?
Je to krá.va vypatlaná nebo ne?
podle mě jo.
*
*
VYPATLANÁ Ela Anrow&Markéta Sommerová
vychází z toho,že si to jenom někde přečetla,ale kdo ví kde je pravda to my se nikdy nedozvíme,ale Marfuša je jak houby a nasává a nasává,no je to prostě vypatlaná Ela Anrow(*58)
primitivní nick " ararat"
položme si otázku, jak dlouho to potrvá, než se nějaká paní Somerová, jejíž adresu ( i s č. popisným domu ) tady blbka ararat zveřejnila naštve a kdy si zajde věci řešit do Ostravy, nebo přes Policii ČR. .
Blbka ararat si sice na AHA zveřejnila sebe , svou adresu a uklízecí živnost tamtéž, což se tady ví.Neví se ale, jestli jí nějaká Somerová dovolí vláčet svou identitu např. zde na AHA. Ararat nedošlo, že už není anonymní !
Ela Anrow · Praha
Vlasta Alexová
to je prý ta bábinka Evinka z Ostravy , na AHA je to ararat.
to je vážně neštěstí, ta ženská
Ano pro tebe určitě
Markéto,teriyaki jsi neuvěřitelně naivní hloupá,teriyaki&-bello-,&Ela Anrow...jedná a ta sama osoba co se chválí navzájem,JE TO NORMÁLNÍ? NENÍ JE TO BLÁZEN
Paní Polreichová, přeji Vám hodně zdraví................ Ale každý máme svých starostí a nemocí dost, tak nevím, proč si máme číst o starostech a nemocech Vašich.......
Alena Ponistova
ararat už jsem ti napsala jednou neopisuj moje názory co mám na tebe.to lítání na koštěti jsem napsala já tobě první.Bohužel nejsem uklizečka,tak ho nevlastním,ale ty musíš mít pěknou zásobu co?
Ale fůj to jsem se lekla.Co to má na té mordě? Říkáte že to je bardavice z chlupem?Fůj bleju velebnosti.Ta Vám je ale ošklivá Možná už ji raší rakovina na mordě.
Ano Ano Ponistová je blbá až to bolí
až ji budeš mít pak si vzpomeň jaká jsi byla a za co trpíš,ten strach bude hrozný,jsi MRCHA
PIŠ TADY RADĚJI O SOBĚ NEŽ BUDEŠ POMLOUVAT DRUHÉ,CO TY DĚLÁŠ NA NETU...ŽE JSI SE PRODÁVALA NAHÁ PŘED ZRCADLEM..HNUSE
Něco tak hnusnýho mít doma tak chrápu v autě před barákem.Kdyby si pedofilka nenabrnkla arogantního samozvance tak chrápe pod mostem.Toto je nějaká celebrita??To už může být celebrita popelář Fanda co nám dvakrát týdně vyprázdní kontejnery.Určitě je užitečnější nez ta blbka která žije ze slávy ještě většího blba.
Alena Ponistova
no a psálo se o ní,že učila kluky v kabinetu jako učitelka sexu,proto se mi nad ní zvedá žaludek.Na jejím místě bych byla někde od ostudy zalézla v koutě.
Ano je to tak jak ji druzí vidíZvedá se ji žaludek a chodí sem a čte to...blboučká Alena na koštěti..frrrrrrrrrrrrrr