Rychlovky za pár korun: Levné rizoto podle Radima Pekárka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Rychlovky za pár korun: Levné rizoto podle Radima Pekárka

Fotografie
Fotografie (internal)

No řekněte sami, nechutná snad každému poctivá česká bramboračka, škubánky nebo knedlíčky? Dnes vás ale naučíme další jídla, které nezruinují vaši peněženku a přitom vám zachutnají.

 

Levné rizoto podle Radima Pekárka

Potřebujete

2 sáčky předvařené rýže • 1 vepřovou konzervu • 1 cibuli • 1 plechovku kukuřice • sůl • mletý pepř • mletou sladkou papriku • 100g eidamu

Postup

Rýži v sáčcích uvaříme ve slané vodě podle návodu. Nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme na tuku z konzervy, přisypeme trochu papriky a přidáme nakrájené na kostičky maso, krátce podusíme, mírně osolíme a opepříme. Když je maso pořádně prohřáté, přidáme kukuřici bez nálevu a uvařenou rýži. Vše jemně promícháme a dochutíme. Podáváme posypané strouhaným sýrem.

 

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.