Rychlovky za pár korun: Levné rizoto podle Radima Pekárka

No řekněte sami, nechutná snad každému poctivá česká bramboračka, škubánky nebo knedlíčky? Dnes vás ale naučíme další jídla, které nezruinují vaši peněženku a přitom vám zachutnají.
Levné rizoto podle Radima Pekárka
Potřebujete
2 sáčky předvařené rýže • 1 vepřovou konzervu • 1 cibuli • 1 plechovku kukuřice • sůl • mletý pepř • mletou sladkou papriku • 100g eidamu
Postup
Rýži v sáčcích uvaříme ve slané vodě podle návodu. Nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme na tuku z konzervy, přisypeme trochu papriky a přidáme nakrájené na kostičky maso, krátce podusíme, mírně osolíme a opepříme. Když je maso pořádně prohřáté, přidáme kukuřici bez nálevu a uvařenou rýži. Vše jemně promícháme a dochutíme. Podáváme posypané strouhaným sýrem.