Sladké dobroty: Čokořezy s kokosovým krémem podle Lenky Němcové

Máme chuť si trochu »zahřešit«? Vytáhněte plechy, formy, pekáčky a pustťe se do sladkého vaření! Koláče, pletýnky nebo koblihy potěší nejen vás, ale i všechny okolo!
Čokořezy s kokosovým krémem podle Lenky Němcové
Potřebujete
120 g polohrubé mouky • 120 g moučkového cukru • 120 g másla • 3 vejce • 120 g strouhané čokolády • rybízovou marmeládu • čokoládovou polevu
Na krém:
250 ml mléka • 150 g cukru • 200 g kokosu • 250 g másla
Postup:
Utřeme máslo s cukrem, vejci, vmícháme mouku a čokoládu. Těsto rozetřeme na plech vyložený pečicím papírem a upečeme. Vychladlý korpus potřeme marmeládou. V mléce povaříme cukr a kokos, necháme vychladnout. Utřeme do pěny máslo a vmícháme vychladlou kokosovou kaši. Nožem uhladíme, polijeme čokoládovou polevou a posypeme kokosem.