Fazolový guláš s kuřecím masem podle Květy Kroupové!

Nebaví vás vařit stále to samé? Přečtěte si naše tipy, jak vylepšit osvědčené recepty!
POTŘEBUJETE:
- 1 konzervu bílých fazolí v chilli nálevu
- 1 konzervu červených fazolí v tomatě
- 3 cibule
- 1 kuřecí prso
- 1 konzervu loupaných rajčat
- 3 stroužky česneku
- 1 zelenou papriku
- 1 feferonku
- oregano
- ostrý kečup
- mletý pepř
- sůl
- solamyl
- olej
Rychlovky ze sýru: Pikantní nakládané tvarůžky podle Tomáše Miky
Celý článekChvilku podusíme, poté do hrnce vyklopíme obě konzervy fazolí (podle chuti nálev buď slijeme, nebo použijeme), loupaná rajčata, kečup, lžíci oregana a utřený česnek. Podle chuti osolíme, opepříme, a necháme asi 10 minut provařit. Pokud je sos řídký, použijeme lžíci solamylu na zahuštění. Podáváme s chlebem.