Sladké dobroty: Buchta s tvarohem a ovocem podle Boženy Peřinové

Máme chuť si trochu »zahřešit«? Vytáhněte plechy, formy, pekáčky a pustťe se do sladkého vaření! Koláče, pletýnky nebo koblihy potěší nejen vás, ale i všechny okolo!
Buchta s tvarohem a ovocem podle Boženy Peřinové
Potřebujete
2 hrnky polohrubé mouky • 1 prášek do pečiva • 1 hrnek cukru krupice • 1 hrnek mléka • ½ hrnku oleje • 1 vejce
Na náplň:
1 měkký tvaroh • cukr dle chuti • 1 vejce • mléko na zředění • broskve čerstvé nebo v konzervě
Postup:
V míse smícháme všechny suroviny na těsto, vymícháme dohladka a těsto nalijeme na plech s pečicím papírem. Do misky dáme tvaroh, cukr, vejce, trochu naředíme mlékem a smícháme. Na těsto rozetřeme tvarohovou náplň, na ni položíme nakrájené broskve. Pečeme na 200 °C asi 30 minut. Upečené pocukrujeme.