Rychlovky za pár korun: Gnocchi s mletým masem podle Veroniky Poláčkové

No řekněte sami, nechutná snad každému čevapčiči, řízeček nebo karbanátky? Dnes vás naučíme to a další jídla, které nezruinují vaši peněženku a přitom vám zachutnají!
Gnocchi s mletým masem podle Veroniky Poláčkové
Potřebujete:
• 80 g slaniny • 500 g mletého hovězího masa • 300 g mletého vepřového masa • 200 ml červeného vína • sůl • mletý barevný pepř • 250 g loupaných rajčat • 10 žampionů • 15 cm pórku • 50 ml smetany • bramborové gnocchi • parmazán
Postup:
Slaninu nakrájíme na kostičky a dáme vyškvařit na pánev. K vyškvařené slanině přidáme obě mletá masa a osmažíme. Po chvilce maso podlijeme červeným vínem, které necháme z části vyvařit. Dále maso osolíme, opepříme, přidáme loupaná rajčata a asi 15 minut podusíme. Potom k masové směsi přidáme na osminky nakrájené, oloupané žampiony, na kolečka nakrájený pórek, promícháme a 5 – 8 minut povaříme. Nakonec přilijeme smetanu a vše necháme prohřát. Podáváme s bramborovými noky, posypané strouhaným parmazánem.