Ruští policisté ukradli podezřelého z nemocnice: Chtěli ho do letadla propašovat jako zavazadlo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ruští policisté ukradli podezřelého z nemocnice: Chtěli ho do letadla propašovat jako zavazadlo!

Policajti muže táhli nemocniční chodbou…
Policajti muže táhli nemocniční chodbou… (Reprofoto: youtube.com)

Hodně drsným způsobem se dva ruští policisté pokusili převézt podezřelého z vraždy na služebnu. Sergeje Kožemjakina (36), který ležel v bezvědomí na JIPce, odtáhli ze špitálu a do letadla ho chtěli proclít jako kufr. Nepřežil…

Fedor Moroz (41) a Jurij Kudinov (45) dostali příkaz dostat muže z nemocnice v Moskvě na služebnu v 1400 km vzdáleném Stavropolu. Nebrali ohled na to, že Kožemjakin ležel na jednotce intenzivní péče a bezvládného ho z postele odtáhli až do auta!Pak vyrazili na letiště, kde jim ale pracovníci letištní kontroly nedovolili vstoupit s mužem v kómatu na palubu. Policajti dostali »spásný« nápad – »proclít« podezřelého jako kufr! „Vyhrožovali, že když jim nedovolíme ukrýt muže v zavazadlovém prostoru, obviní nás z maření vyšetřování,“ prohlásil člen letištní ochranky.

Kudinov a Moroz se proto rozhodli počkat do dalšího dne, až se muž probere. V odletové hale si našli prázdnou místnost, kde ho připoutali k židli a schrupli si. Když se po pár hodinách probudili, zjistili, že je Kožemjakin mrtvý. V neprodyšném kufru se udusil....

Kdo byl šílenější?
Šílení policisté se hájí tím, že jim sestra ve špitále převoz muže povolila. „Říkala, že už v nemocnici být nemusí,“ tvrdí Moroz, který byl, stejně jako jeho kolega, postaven mimo službu.

Autor:  štš

Přečtěte si
wernerovamagdalena
28. 6. 2014 • 19:26

Ruská pakáž.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.