Hodně krvavé: Vyhladovělá doga sežrala souseda zaživa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Hodně krvavé: Vyhladovělá doga sežrala souseda zaživa!

Fotografie
Fotografie (internal)

Britky Hayley Sulley (30)  a Della Woods (29) vypustily na zahradu svého vyhladovělého křížence kanárské dogy. Tam agresivní zvíře napadlo souseda Clifforda Clarka (†79) a doslova ho sežralo zaživa!

Soud nyní za tento čin poslal ženy žijící v Liverpoolu do vězení na pouhých dvanáct měsíců! Obě před porotou přiznaly, že psovi nedaly 45 hodin najíst a v jeho misce se místo žrádla hromadily típnuté cigarety…

2003094:gallery:true:true

Urval mu ruce
V osudný den loni v květnu Clark zrovna vařil a otevřel si zadní dveře, aby vyvětral. Když zvíře zavětřilo vůni masa, vrhlo se po důchodci a surově na něj zaútočilo! Nejdřív mu urvalo jednu ruku, pak se zakouslo do druhé, která zůstala muži viset pouze na šlachách… Důchodce se bezmocně svíjel, křičel o pomoc a plakal bolestí.

Ani rány holí...
Když to ženy uslyšely, vyběhly ven a snažily se psa zahnat. Jedna ho dokonce začala bít golfovou holí. To ale mohutného hafana (váží až 50 kg!) rozběsnilo ještě víc! Konečně, poradit si s ním dlouho nedokázali ani policisté. Pes byl natolik šílený, že zaútočil i na ně a chňapal jim po pistolích. Zastavily ho až dvě smrtící kulky... „Byla to snad ta nejhorší věc, jakou jsem kdy viděl,“ popsal deníku The Independent jeden ze zasahujících policistů.

Přečtěte si
andorea
7. 6. 2014 • 20:37

Chudák pes doplatil na blbost majitelů.

barbatus
7. 6. 2014 • 11:42

Doga sežrala souseda.... To musela mít potom hodně velké bříško, že? Bože, kdyby ti redaktoři začali používat češtinu v jejím správném významu, to by ubylo přehnaných titulků! Spíš to bude trochu jinak - pes zaběhl k sousedovi, kde mu vonělo vařené maso. Kudy se tam dostal? Nebyly pořádné ploty? Děda ho chtěl odehnat, pes se nedal, chtěl se o maso prát, no a prostě byl silnější. Kdyby děda ustoupil a hodil po něm kus toho masa, nemusel být pokousaný. Zpráva nějak neuvádí, jestli pán vykrvácel, umřel na šok nebo ho zachránili. Ale o to vlastně nejde, čánek je o krvelačné šelmě, ne o člověku.... Jo vlastně zmizel - pes ho sežral. Pán se nestal prachem, ale psím výkalem. Čest jeho památce. V rakvi bylo při pohřbu asi opravdu....h.o.v.n.o.

evicka55
7. 6. 2014 • 07:44

Přikláněla bych se k tomu, aby než lidé dostanou do výchovy nějakého psa( zvíře),musí dostat papír o způsobilosti jako v autoškole.Když se podívám kolem sebe,tak se nestačím divit kdo dnes chová psa. A potom se divíme.

ferdinand6
6. 6. 2014 • 22:18

To je fakt zvláštní, 2 dny nedostal najíst a už se mění v krvelačnou bestii? Psi jako šelmy jsou na hladovění zvyklé od přírody, že se jeden den nažerou k prasknutí a další dny se třeba lov nezadaří, ale povahu jim to nemění! Psi na BARFU lidi taky nenapadají, i když jí syrové maso! Kdo ví, co s ním ty 2 prováděly, hnusky už od pohledu.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.