Příšerná sebevražda: Ludmila (†68) se upálila za chalupou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Příšerná sebevražda: Ludmila (†68) se upálila za chalupou!

 V zapadlé osadě nedaleko Vejprt se upálila Ludmila (†68).
V zapadlé osadě nedaleko Vejprt se upálila Ludmila (†68). (Foto: Aha! - Helena Lacinová)

Seniorka žila několik desítek let s manželem (asi 70) v Kadani. V předvečer tragédie přijeli na chalupu do hor, kde předtím skoro tři měsíce nebyli.

Polila se benzínem a škrtla zápalkou

V zapadlé osadě nedaleko Vejprt se upálila Ludmila. Vyšla do kopce za chalupu s kanystrem benzinu a sirkami v ruce. U lesa si 11. dubna lehla na zem a škrtla.„Žena nechala dopis na rozloučenou, měla psychické problémy. Sestra mrtvé oznámila, že ji manžel týral, ale jde teprve k výslechu,“ potvrdil šeptandu šéf kriminalistů Jaroslav Peleška. „Nic nevíme. Čekáme, až co zjistí policie. Víc o tom mluvit zatím nechci,“ řekla sestra nešťastnice.


Další oběť týrání?

Aha! zjišťovalo události přímo na místě. „Ludmila u mě byla několikrát, že ji manžel zbil. Jednou tak, až přestala slyšet. Nebo jí dal padesát korun, aby připravila pohoštění pro návštěvu. Dala jsem jí suroviny, aby mohla alespoň něco upéct a nedostala vynadáno,“ popsala sousedka s tím, že Ludmile chtěla sehnat bydlení v azylovém domě, ale ta to odmítla. Stejně jako oznámit bití a útisk na policii. „Je to celé divné,“ dodala. Manžel Ludmily se po tragédii odstěhoval, kontaktovat se ho nepodařilo.



Přečtěte si
malavelka
5. 5. 2014 • 11:37

všeobecně tu vládne lhostejnost a nezájem o druhého. Upadla morálka.

fionora
5. 5. 2014 • 09:27

Tu radost bych mu neudělala.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.