Bude nám vláda hrát nejen na nervy? Klavírista Babiš, kytarista Sobotka... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bude nám vláda hrát nejen na nervy? Klavírista Babiš, kytarista Sobotka...

... kytarista Sobotka...
... kytarista Sobotka... (Foto: Reprofoto Youtube.cz)

Neznámý vtipálek si vystřelil z lídrů koaličních stran. Po internetu koluje hudební videoklip kapely, v níž ministr financí Andrej Babiš (49, ANO) loudí tóny na klavíru, vicepremiér Pavel Bělobrádek (37, KDU-ČSL) udává rytmus na bubny, čehož se se svou sólovou kytarou chytá premiér Bohuslav Sobotka (42, ČSSD).

Samozřejmě jde jen o fotomontáž. „K oslavě začátku úřadování nové vlády natočila nově zformovaná kapela BSB singl s výpravným epickým videoklipem. Kluci prý shánějí zpěváka,“ vtipkuje pod klipem k rockové baladě na youtoube autor. Už však nedoporučil, jestli by soprán měla dodat například ministryně pro místní rozvoj Věra Jourová (49, ANO), případně bas některý z mužských ministrů.


Ve skutečnosti jediným hudebníkem v této sestavě je Bělobrádek, který hrál v kapele na kytaru. Sobotka má jiné koníčky a Babiš hrál maximálně první housle při sestavování vlády.




Přečtěte si
petkule
6. 3. 2014 • 02:24

Jenom si tak serfuji a narazil jsem na tohle a nejde se mi o to nepodělit: http://www.andrejbabis.cz/

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.