Svět dobývá nová hubnoucí metoda Obalon: Polykání balónků! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Svět dobývá nová hubnoucí metoda Obalon: Polykání balónků!

Balonek je novou nadějí pro obézní lidi.
Balonek je novou nadějí pro obézní lidi. (ara )

Je to jednoduché! Spolknete pilulku, v žaludku se vám z ní udělá balónek, vy ztratíte pocit hladu a za tři měsíce máte i 8 kilo dole!

Tato nová a bezpečná metoda na zhubnutí, která se nazývá Obalon, se stává hitem ve Spojených státech a Velké Británii. Pochvalují si ji i lékaři, protože do pacientova těla není třeba chirurgicky (invazivně) zasahovat, stejně jako například při bandáži žaludku.

Pilulka

Třicet dní po prvním zákroku lze spolknutí balónku v pilulce zopakovat a shodit dalších osm kil. Třetí pokus už se nedoporučuje... Celá procedura trvá asi deset minut.

Takhle vypadá žaludek

Pilulka má velikost běžné vitamínové kapsle a je do ní zavedený mikrokatetr. Když se tobolka dostane do žaludku, přes katetr se balonek nafoukne do velikosti jablíčka. Plast vyplní spodní část žaludku, takže příjemce má pocit plného břicha, necítí pocit hladu a neshání se tedy po jídle.

Přečtěte si
majojo
24. 1. 2014 • 14:35

"Pochvalují si ji i lékaři, protože do pacientova těla není třeba chirurgicky (invazivně) zasahovat, stejně jako například při bandáži žaludku. " Co je to za blbost, ona se bandáž žaludku neprovádí invazivně? Jo, laparoskopicky, to ano.

prroud
24. 1. 2014 • 09:13

Svet je divnej,vsichni by chteli vsechno bez vlastniho pricineni a znalosti. ,cekaj az jim samo spadne do klina .A co takhle zacit se zabejvat zivotospravou,tim co jim,kdy jim,kolik toho jim a co s cim,zacit se hejbat? Pak nebude potreba balonku a kravin,s tim zaroven i rakovin a podobnejch "pochutin".Platime dan za pohodli,konzum a vlastni hloupost z neznalosti i presto,ze mame dost informaci,jen si je najit,ale i to znamena neco delat,ze ano? Jidlo budiz vam lekem,a lek vasi potravou.Jenze to by lidi museli prestat prodavat sami sebe a svy zdravi do otroctvi "za penize",najdete si misto penez jinyho boha,rozum!..........

tulip
24. 1. 2014 • 08:09

Po nafouknutí balonku se katetr ústy bezbolestně vytáhne a balonek po splnění funkce opustí tělo,stejnou cestou,jako ostatní strávená potrava.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.