Mrtvé novorozeně leželo v odpadcích | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Mrtvé novorozeně leželo v odpadcích

Kriminalisté pohlíželi kostkovanou tašku, která byla od krve. Dítě leželo v černém kontejneru
Kriminalisté pohlíželi kostkovanou tašku, která byla od krve. Dítě leželo v černém kontejneru (Foto Aha! – Helena Lacinová,)

Strašné nedělní ráno zažil  mladý bezdomovec z Podbořan. V ulici Kpt. Nálepky, kam pravidelně chodí vybírat kontejnery, našel mezi odpadky mrtvé novorozeně.

„Lékař zjistil, že se dítě narodilo živé. Tudíž tuto událost začali policisté vyšetřovat jako vraždu,“ řekla Aha! policejní mluvčí Šárka Poláčková.
Kriminalisté na místě prohledávali obsah kontejnerů, zvláště se zaměřili na kostkovanou plastovou tašku od krve. Nikdo z nich však nepotvrdil, že by v ní dítě mělo být přineseno.

Lidé z domu, kde 
k hrůznému nálezu došlo, o ničem jiném nemluvili. „Taková strašná věc. Denně míjím tu popelnici. Je mi z toho špatně při pomyšlení, že tohle někdo mohl udělat,“ řekla obyvatelka ulice. Mladíka, který dítě našel, zná od vidění. „Léčí se na psychiatrii, prý z toho byl hodně špatný,“ dodala. 

Přečtěte si
maxik99
9. 12. 2013 • 09:36

tyjo, to je strašný ale našla jsem přímo web, který se těmihle tématy zabývá a je super! www.krimipribehy.cz

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.