Škrtil manželku půl hodiny, pak jí cpal jí do mrazáku!Stále ji miluje... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Škrtil manželku půl hodiny, pak jí cpal jí do mrazáku!Stále ji miluje...

Miroslav H. zvlášťš trýznivým zpùsobem uškrtil svoji manželku. Zbyla po ní malá dcerka.
Miroslav H. zvlášťš trýznivým zpùsobem uškrtil svoji manželku. Zbyla po ní malá dcerka. (Aha! - Vlaďka Hradská)

a první pohled je Miroslav H. (30) střízlík o váze 65 kilogramů, přesto se před soudem zpovídá ze zvlášť brutální vraždy ženy Vlasty (22). Podle obžaloby jí bil hlavou o zem a škrtil dlouhých 30 minut. Hrozí mu výjimečný trest!

„Pořád ji miluji. Nevím, jak se to stalo. Cítil jsem studený pot, zatmělo se mi před očima. Byl to takový divný pocit. Říkal jsem pak, mamčo vstávej a myslel, že bude žít,“ popsal soudu hrůzné okamžiky Miroslav H.

I když tvrdil, jak moc ji miluje, ukázalo se, že Vlasta před tragédií uvažovala o rozvodu. Policii ohlásila, že ji často bil, kopal, urážel, škrtil, bral jí mobil a zamykal. Když od něj odešla, přemluvil ji k návratu. Ještě ten den ale manželku, s níž měl několikaměsíční dceru Barborku, zabil. Tělo pak zkoušel zavřít do skříňky a do mrazáku.

O den později nechal Barborku v kočárku na chodbě táborské nemocnice a šel se udat. Vraždu přiznal, ale jakékoliv týrání odmítl. „Mamče bych nikdy neublížil. Rodiče mi říkali, že ženu ani květinou neuhodíš,“ tvrdil škrtič. Podle soudu musela ale žena před smrtí velmi trpět.



Autor:  hra

Přečtěte si
kentucky
5. 12. 2013 • 17:41

do hajzlu !!!!co zase ten nadpis !!!!!!!Zacnete uz konecne kontrolovat pisalky,urcite to delaji gratis !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ivkanatka
5. 12. 2013 • 16:00

Morální krize, nic víc - BOHUŽEL !!!! Lidé se chovají hůř, než zvířata.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.