Nikolu (18), která utýrala dceru (†1,5), by přátelé umučili: Vaneska bývala samá modřina! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Nikolu (18), která utýrala dceru (†1,5), by přátelé umučili: Vaneska bývala samá modřina!

Nikola s dcerou Vaneskou, děvčátko utýrala k smrti.
Nikola s dcerou Vaneskou, děvčátko utýrala k smrti. (Facebook )

Obrovská vlna nenávisti se zvedla proti matce mrtvé Vanesky (†1,5) z Frýdku-Místku. Tyranku Nikolu (18) její nejbližší přátelé odsoudili a dokonce ji hodlají mučit, pokud by ji policie pustila z vazby.

„Je to svi*ě, která si zaslouží doživotí. Kdyby se raději starala o Vanesku tak, jak chlastala a bavila se po večírcích. Utýrala ji k smrti,“ řekla Aha! jedna z kamarádek Nikoly, které hrozí za smrt děvčátka až šestnáct let vězení.

To, že Vaneska bývala samá modřina, připustila i příbuzná obviněné matky. Podle ní se Nikol vymlouvala, že holčička spadla ve vaně nebo na schodech, když se učila chodit. Zarážející je to, že si špatného stavu dítěte nevšimla lékařka.

„Bohužel ani sociálka. Nikola se nikdy o Vanesku pořádně nestarala. Přitom její pravý otec o ni zájem měl. Raději si užívala, chodila po večírcích a pila až do rána. Vanesku dávala hlídat přátelům a někdy si pro ni nepřišla i několik dní,“ prozradila další známá.

Nikola bydlela s holčičkou u nového přítele. Ten našel dítě ve zbědovaném stavu v pátek, když se vrátil z práce. Bylo už pozdě. Vaneska utrpěla zřejmě bitím vnitřní zranění a v neděli v nemocnici zemřela.

Pro Šťabajznu doživotí

Nikola se na facebookovém profilu nazvala Šťabajznou. Většina jejích kamarádů se od ní už odvrátila. Tyranku Nikol nešetřili v komentáři k fotce, na které je společně s malou Vaneskou.

*„Trhá mi srdce, když se koukám na toho maličkýho andílka. Doufám, že skončíš v pekle!“

*„Použil bych na ni všechny mučící nástroje a pak zaživa stáhnul z kůže.“

*„Modli se, ať tě nepustí z vazby, jinak tě budeme mučit!“

*„Hrozí ji jen šestnáct let? To si dělají snad srandu, jedině doživotí.“

Chlapeček z popelnice: Narodil se živý, zemřel na podchlazení

Novorozeného chlapečka hodila do kontejneru jeho matka (32) z Podbořan na Lounsku v neděli ráno živého! „Příčina smrti byla podle výsledku pitvy stanovena jako podchlazení organismu. Chlapeček se narodil životaschopný,“ řekla včera vyšetřovatelka případu Miroslava Limberková. Dítě zemřelo až v popelnici. Tam ho našel místní Daniel Šmíd (34), který v lokalitě prohledává popelnice. Vytáhl z ní plastovou kostkovanou tašku, a když ji otevřel, našel mrtvolku dítěte. Policisté podali návrh na její vzetí do vazby, hrozí jí až dvacet let vězení.

Autor:  uá,iža,lac

Přečtěte si
boball
12. 12. 2013 • 22:28

A kdo za to může,že jsi nechápavá,já snad?

belaa
12. 12. 2013 • 21:01

jo presne tak socialka stoji za ho--no.jen berou prachy muzou za to vsichni

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.