Uteče Rath z ČR do konce roku? Sázkové už na to kanceláře vypsaly kurzy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Uteče Rath z ČR do konce roku? Sázkové už na to kanceláře vypsaly kurzy!

David Rath
David Rath (PETR_NOVOTNY / Blesk)

Exposlanec a bývalý hejtman David Rath, který ve čtvrtek po 18 měsících opustil vazební věznici, zůstane podle bookmakerů Fortuny v ČR. Kurz na to vypsali 1,15:1. Na druhou nejpravděpodobnější variantu, že Rath obžalovaný z korupce stráví Silvestra v zahraničí, si lze vsadit v kurzu 5:1. Kurzy vypsal i Tipsport.

Variantu, že se exposlanec ještě letos vrátí zpět za mříže, oceňují bookmakeři kurzem 7:1. Bookmakeři příliš nevěří tomu, že by Rath přelom roku strávil v některé z exotických destinací. Příchod Nového roku podle nich nebude trávit ani u Viktora Koženého na Bahamských ostrovech, u Radovana Krejčíře v Jihoafrické republice, ani v daňových rájích na Kajmanských či Seychelských ostrovech. Všechny tyto varianty mají shodný kurz 200:1.

"Rath si z pozice mučedníka nemůže dovolit lacině prchnout. Člověk jeho formátu se bude obhajovat do poslední chvíle, útěk by si i jeho fanoušci vyložili jako akt přiznání. Extrémní zrychlení a ukončení procesu dává šanci návštěvě ostrova Svaté Heleny (kurz 500:1), kam už byli za trest deportováni jiní velcí mužové. Světová krize v otázce kapacity vězeňských zařízení zase otevírá možnost znovuotevření a následné návštěvy legendárního Alcatrazu (200:1)," prohlásil hlavní bookmaker Fortuny Ondřej Vích.

V Tipsportu to vidí podobně. Jeho bookmakeři se s kurzem 1,05:1 přiklánějí spíše k tomu, že se David Rath po propuštění z vazební věznice nepokusí o útěk z České republiky a další vývoj své kauzy nebude sledovat ze zahraničí. Kurz na útěk Davida Ratha si bookmakeři cení kurzem 7:1, oslavu vánočních svátků v dočasné domovině Radovana Krejčíře pak kurzem 250:1. „Možnosti, že by David Rath chtěl pověstných sedm milionů z krabice na víno roztočit na Vánoce v Las Vegas, přiřkli naši bookmakeři dokonce příznačný kurz 777:1. To Francie, země vínu zaslíbená, má o poznání lepší kurz 100:1,“ dodává mediální zástupce Tipsportu Michal Peterka.

Autor:  ČTK

Přečtěte si
anezat
13. 11. 2013 • 22:10

b.r.s.a
13. 11. 2013 • 20:46

Řekla bych,že 7 melounů je proti dalším našim šikovným politikům úplně trapná banalita.Proč pak se ho tedy někdo !?!?!?! tak moc bojí ???? I kdyby ho odsoudili,věřím tomu,že to je všechno podvod ušitý na něj našima mocipánama. Aby si jich nikdo moc nevšímal,musí vždycky najít někoho,kdo "za to může"" . Je to hnus a hnusný praktiky. A to se o tomhle ví,obyčejnej,neznámej člověk nemá vůbec žádnou šanci.

mirkazam
13. 11. 2013 • 18:04

Jenom vylezl z vazby, a už zase začal mlátit hubou. Kdepak ten se nepoučí. Bude do nekonečna mlet o politickém zadání, ale že je to zkorumpovaný zloděj mu jak vidno nedochází....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.