Řešení pro Petra K.: Nová identita za 500 Kč! Jinak mu hrozí sociální vydědění… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Řešení pro Petra K.: Nová identita za 500 Kč! Jinak mu hrozí sociální vydědění…

Petr stále čeká na výsledky vyšetřování
Petr stále čeká na výsledky vyšetřování (koláž Ahaonline.cz)

Vdovec Petr K. (35) je v Egyptě v bezvýchodné situaci. S každým dnem je totiž pravděpodobnost, že zdejší úřady vyšetří záhadnou smrt jeho manželky Moniky (†36) a dcery Klárky (†8) nižší.

To vše hraje v neprospěch Petra, který v kauze figuruje jako jediný podezřelý. Neprofesionální přístup egyptských kriminalistů i zpackaná pitva jsou důvodem, proč nad jeho jménem visí otazník. Stále chybí důkazy, které by jej usvědčily, nebo očistily od nařčení z dvojité vraždy.

„Lidé ho předem odsoudili. Spousta z nich, i místních, se na něj dívá jako na vraha. A přitom nikdo neví nic o tom, co se skutečně stalo. Vím, že by své ženě a dcerce nikdy neublížil,“ hájí Petra v Blesku jeho sestra Lenka. Nejvíce ji trápí skutečnost, že pokud se smrt Moniky a Klárky nevyšetří, Petr na sobě ponese doživotně cejch vraha.

Návrat »egyptského zajatce« domů by tak byl velice komplikovaný, protože okolí jej bude vnímat přinejmenším podezřele. „To by pro Petra k. znamenalo faktické sociální vydědění. Musel by zvážit, zda celou situaci vnímat jako určitý druh postižení, a za cenu obrovského pocitu křivdy se přizpůsobit, nebo si za 500 Kč změnit jméno a odstěhovat se z Karviné,“ zhodnotil jeho situaci psycholog Jeroným Klimeš.



Autor:  cam

Přečtěte si
opportunity
5. 9. 2013 • 19:19

opportunity
5. 9. 2013 • 19:19

Tak to víš víc než policie. Předlož důkazy.

lukreciaborgia
5. 9. 2013 • 18:30

Pro vuhp-máte pravdu.Jedině kdo ho obviňuje je Blesk,AHA a Novinky cz.To je český bulvár a ti dovedou rozpoutat obrovskou štvanici.Tato bulvární smečka,chtivá lynče kvůli prodejnosti tiskoviny,nijak neuvažuje.A tupé české stádo jde jenom po krvi.To by opravdu mělo být trestné.Nikde nikdo nic neříká,ale tady už mění identitu.Proč?Nikdo mu nic nedokázal.Až bude odsouzen a budou důkazy ,tak můžou karviňoci pindat.

vuhp
5. 9. 2013 • 15:20

Je odepsaný hlavně kvůli bulváru. Kdyby stále nehledali senzaci i vlidském utrpení a neštěstí, nemuselo to tak být.Mél by být zákon, který by takové praktiky zakázal.Psát by o tom mohli až když by byl usvědčen.A ještě dávají prostor jakési jasnovidce, která říká, že Kramný je vrah a při tom je blbá jak necky tvrdila taky, že Babyka , se oběsil a nyní ho policajti zatkli živého a navýsost čilého.-

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.