Mácháč ovládne obří taneční festival! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Mácháč ovládne obří taneční festival!

Finlandia Mácháč 2013
Finlandia Mácháč 2013 (Finlandia Mácháč 2013)

Dva dny plné taneční muziky, které patří k tomu nejočekávanějšímu z festivalové sezóny, proběhnou letos 23. a 24. srpna. Třináctý ročník festivalu Mácháč se uskuteční tradičně na pláži Klůček u Máchova jezera. Během dvou dnů nabídne aktuální zahraniční i domácí umělce, kteří patří k těm nejžádanějším na elektronické taneční scéně.

Celkem se mohou návštěvníci těšit na 5 tanečních pódií a více jak 70 vystupujících. Páteční program bude patřit zejména zahraničním hvězdám, sobota pak bude ryze v českém podání.

 Největším lákadlem letošního Mácháče je bezesporu belgické duo Dimitri Vegas & Like Mike. Sekundovat jim budou neméně slavné dvojice W&W z Holandska a Yolanda be Cool z Austrálie, která stojí např. za autorstvím celosvětového hitu We No Speak Americano. Španělský klub Amnesia bude na reprezentovat veterán Les Schmitz. Mladé holandské talenty pak budou zastupovat Julian Jordan, DubVision a Jaz von D. 

Domácí barvy budou hájit např. Michael Burian, Lucca, Michal Poliak, John Culter, Chris Sadler a další. Šanci dají pořadatelé i novým talentům, kteří budou vybráni na základě DJské soutěže. Ti nejlepší dostanou možnost odehrát svůj set na hlavní scéně a v rámci Coqui Talent Stage.

Vstupenky jsou k zakoupení v síti Ticketpro. Kromě základních vstupenek jsou v prodeji také vstupenky kategorie GOLD - ALL Inclusive za 2590 Kč, které zahrnují neomezenou konzumaci všech nápojů v rámci speciálních GOLD teras po oba festivalové dny.

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.