Krejčířovi vykradli zastavárnu: Přišel o šperky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Krejčířovi vykradli zastavárnu: Přišel o šperky!

Radovan Krejčíř
Radovan Krejčíř (ČTK)

Smůla se uprchlému českému podnikateli Radovanovi Krejčířovi (44) lepí na paty! Kromě toho, že se jej ve středu údajně pokusil v Jihoafrické republice někdo zabít, před třemi týdny mu vykradli zastavárnu. Zmizely z ní šperky za šest milionů korun!

Policie teď zjišťuje, jestli má loupež v zastavárně Money Point souvislost s útokem. Právě před ní Krejčíř zaparkoval auto, když se jej někdo pokusil zastřelit dálkově ovládanou zbraní.

„Podezřelí se dovnitř dostali střechou. Jakmile byli uvnitř, vylomili sejf,“ popsal noční vloupání policista. Až teprve ráno zaměstnanci zjistili, že jsou šperky fuč.

Smolné Krejčířovo období může vyvrcholit 5. srpna. V ten den totiž jihoafrický soud rozhodne, zda vyslyší žádost České republiky o jeho vydání. Je totiž nepravomocně odsouzen za půlmiliardové daňové podvody na 11 let. Krejčíř před spravedlností utekl v roce 2005 během policejní prohlídky jeho vily v Černošicích.


Přečtěte si
cojavim
28. 7. 2013 • 23:32

jen ať ho okradou!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co dělal on, teď z něj máme být -z chudáčka okradenýho-na haluzi??????????? ani náhodou,patří mu to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.