Dostal Boeing 737 do sklepa, teď tam létá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Dostal Boeing 737 do sklepa, teď tam létá!

 (Zapakatel.cz)

Ptáte se jak se dá dostat takto velký přístroj do sklepa? Jasně, že to není Boeing, je to jen trenažér a jasně že na něm nelétá, ale dá se na něm trénovat! Dechberoucí kabina se spoustou knoflíků a budíků, komunikace s řídícím střediskem a posádkou – to všechno si vyzkoušíte na trase letu dlouhé 350 km!

Zkuste si pilotovat Boeing 737! Jasně, že ne na ostro - takového piráta nebes by tam asi profesionálové neviděli moc rádi, ale takový simulátor, dokonale kopíruje realitu a skutečné situace, do kterých se piloti můžou dostat! Naplánovat letový plán, po nastartování letadla rolování na dráhu a získání povolení ke startu, vzlet a následná pilotáž – to všechno a mnohem víc vás tady čeká!

Dříme ve vás Loeb nebo Schumi?

Řidičem formule na plný úvazek se už asi nestanete, ale vzpomínáte na časy, kdy jste si hráli s malými kopiemi těch nejdražších a nejlepších sportovních auťáků? Zkuste si být jeho řidičem a poznejte sílu koní pod kapotou! V dnešní době není vůbec problém projet se třeba v Porsche 911, Ferrari 430, Chevroletu Camaro SS, Lamborgini Gallardo nebo Hummeru H1!

Vznášejte se v oblacích!

Abyste se stali ještě teď kosmonautem nebo pilotem, to už taky asi nehrozí. Kolik kluků ale touží podívat se do kabiny dopravního letadla a proletět se pěkně vysoko nad zemí? Zkuste pilotování menšího letadla, nebo si udělat rychlý letecký kurz na sportovní letadlo, který zahrnuje 60 minut letu s certifikátem.

Pořádný zážitek je třeba spláchnout pořádným pitím!

A nakonec je po tom všem nejlepší sednout si večer do křesla a dát si skleničku něčeho ostřejšího – třeba karibského rumu Centenario. U skleničky pak můžete přemýšlet, jaký sen si splníte příště, protože pokud je to v lidských silách, určitě by sny neměly končit tím, že nad nimi mávnete rukou nebo se na ně zapomene. Život už tak je dost krátký a plný práce a starostí, občas je přece jen potřeba vypnout a zažít něco netradičního.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.