Zamilovaný Topolánek: Dejte mi už všichni pokoj! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zamilovaný Topolánek: Dejte mi už všichni pokoj!

Mirek Topolánek má už dost vpádů do soukromí.
Mirek Topolánek má už dost vpádů do soukromí. (Aha! - Kateřina Kalibánová, ČTK)

PRAHA – Premiér Mirek Topolánek už toho má plné zuby. Vyzval proto ve včerejším pořadu TV Prima Nedělní Partie novináře, aby respektovali jeho soukromí. Zprávy o jeho mimomanželském vztahu s Lucií Talmanovou prý »destruují« jeho syna Tomáše.

„Mediální pozornost, i když já bych řekl spíše hyenismus, začal ohrožovat nikoliv mě, ale mé děti, mou ženu,“ řekl Topolánek.

Už v pátek vydal premiér prohlášení, že bydlí s partnerkou Lucií Talmanovou. „To prohlášení je zcela jasné. Vydal jsem ho proto, aby dali (novináři) mé rodině, mým dětem pokoj,“ zdůvodnil své počínání Topolánek.

Talmanová v sobotu oficiálně potvrdila, že čeká dítě. Kdo je otcem, ale neřekla. Topolánek se už o celé věci odmítá bavit. „To prohlášení je jasné, já se k tomu už nehodlám vracet,“ dodal Topolánek.

V televizní debatě Topolánek také řekl, že nechce stavět svou vládu na přeběhlících. Proto chce prý ještě jednat o podpoře s předsedou ČSSD Jiřím Paroubkem. Pokud tato varianta nevyjde, osloví veřejně jednotlivé poslance, kteří by mohli podpořit jeho model. Jiří Paroubek však podporu této vládě odmítá. „Vadí nám program, vadí nám personální složení vlády, a to je primární,“ tvrdil Paroubek.

Topolánek také doufá, že prezident jmenuje jeho vládu už tento týden. V pondělí by měli všichni ministři dodat prezidentovi listiny, které prý jmenování vlády brzdí. Listiny prý zatím nedodali ministři Martin Bursík, Dana Kuchtová, Karel Schwarzenberg a Džamila Stehlíková za Stranu zelených. Topolánek si přesto myslí, že Hrad jmenování vlády zbytečně komplikuje. „Dosavadní zvyklostí bylo, že se listiny shromažďovaly postupně po oznámení termínu jmenování vlády. Striktní postoj Hradu je v tomto smyslu nový,“ divil se Topolánek.

Prezidentův tajemník Ladislav Jakl však Topolánkova slova popírá. „Není pravdou, že by prezident odmítal jmenovat tuto vládu, že by ji oddaloval. Neoddálil ji ještě ani o hodinu,“ hájil prezidenta.

Topolánek přiznal: Žiju s Talmanovou!
Už spolu bydlí! Topolánková je zoufalá
Topolánek: Chcete mě zničit!
Lucie Talmanová: Sex s Topolánkem? Ach bože…!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.