"Vztahy jsou o sexu, přátelé falešní," napsala Terezka (†19) a zmáčkla spoušť | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

"Vztahy jsou o sexu, přátelé falešní," napsala Terezka (†19) a zmáčkla spoušť

Fotografie
Fotografie (internal)

První velká láska přinesla Terezce (†19) z Lnářského Málkova na Strakonicku smrt! Letošní maturantka obchodní akademie neunesla rozchod se svým milovaným a rozhodla se pro SMRT! Ve středu v podvečer vzala otcův revolver a střelila se přímo do srdce.

Policie odmítá dobrovolný odchod krásné dívky, která měla celý život před sebou, komentovat. „Okolnosti její smrti vyšetřujeme. Nic nenasvědčuje tomu, že by šlo o násilný trestný čin,“ sdělila jen jihočeská policejní mluvčí Lenka Holická.

Co všechno ve středu zoufalá dívka prožívala, se dozvěděli jen vyšetřovatelé a její rodiče a z dopisu na rozloučenou. Hrozivé je, že zbraň, kterou si vybrala k odchodu ze života, patřila jejímu tátovi... Ten tak přišel nejen o dceru, ale bude muset policii vysvětlovat, jak se k ní jeho dcera dostala.

Sousedé potvrzují, že se Terezka zabila z nešťastné lásky. „Rozešla se s klukem. Přitom byla veselá, bezproblémová a ve škole šikovná. Nikdy bych to do ní neřekl,“ poznamenal jeden z nich. „Vůbec nevypadala, že by byla tak moc nešťastná. Údajně se střelila revolverem přímo do srdce,“ popsala žena, která se s rodinou stýká.


Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.