Lesbička zabila čtyři muže! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Lesbička zabila čtyři muže!

Fotografie
Fotografie (internal)

Jaroslava Fabiánová (46) neprožila právě šťastné dětství. Matka se o ni nestarala a nakonec ji vyhodila z domu. Jaroslava žila prakticky na ulici a byla i několikrát znásilněna. I to zřejmě formovalo její nenávistný vztah k mužům. Čtyři nalákala na sex a pak chladnokrevně zavraždila.

Ačkoliv ve vztazích dávala Jaroslava přednost ženám, peníze na obživu si obstarávala prostitucí. Se sexem za peníze začala už v roce 1981 coby šestnáctiletá. Stejně tak s vražděním… Její první obětí byl chlípný stařík (†78) z Děčína, který si s oblibou zval chlapce i dívky ze sociálně slabých rodin a platil jim za sex. S Jaroslavou však narazil. Místo milostný hrátek se dočkal smrtícího útoku kladivem, nožem a ševcovským šídlem.

Policisté vražedkyni dopadli, ale protože byla nezletilá, odešla od soudu s trestem jen čtyři a půl roku odnětí svobody. Když Jaroslavu z kriminálu propustili, okamžitě se vrátila k původnímu životnímu stylu. Hledala si muže, jimž slibovala sex. V nestřeženém okamžiku jim však nasypala do pití uspávací prostředek a okradla je. Jedním z jejích zákazníků byl však kardiak, který na předávkování hypnotiky zemřel. Za to pak soud v roce 1996 poslal Jaroslavu na deset let do vězení.

Po odpykání dvou třetin trestu si požádala o podmínečné propuštění. Už koncem května 2003 však vraždila znova. Tentokrát připravila o život bývalého cikusáka Augustina K. (†84). Nechala se pozvat k důchodci domů a rozbila mu hlavu kuchyňským sekáčkem. Z bytu si odnesla cenné obrazy. O dva měsíce později doplatil na setkání s vražedkyní další sexuchtivý muž. Richard S. (†31) byl nalezen ve své ložnici s třiceti bodnými ranami v těle. Za poslední dvě vraždy poslal soud Jaroslavu Fabiánovou do vězení na doživotí. „Je vzácně bezcitná a zahleděná do sebe. Je egocentrická a vraždila pro peníze. Nic jiného než doživotí si nezaslouží,“ uvedl tehdy znalec.


Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.