Krásné i praktické: Magnetické šperky vám srovnají tlak a zbaví vás bolesti | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Krásné i praktické: Magnetické šperky vám srovnají tlak a zbaví vás bolesti

Magnetické náramky plní díky originálnímu designu také funkci módního doplňku. V první řadě jsou však účinnou formou magnetoterapie.
Magnetické náramky plní díky originálnímu designu také funkci módního doplňku. V první řadě jsou však účinnou formou magnetoterapie. (profimedia.cz)

Pozitivně ovlivňují krevní oběh, podporují hojení, působí protizánětlivě, zmírňují bolesti. Magnetické a energetické šperky jsou tak nejen krásným módním doplňkem, ale především praktickým pomocníkem pro vaše zdraví.

Zvyšují hladinu okysličení krve, podporují buněčnou regeneraci, vyrovnávají krevní tlak a napomáhají odplavování zplodin látkové výměny. Mají analgetické účinky, jsou vhodné k tlumení bolestí kloubu a svalu, zmírňují otoky a urychlují hojení. Magnetické a energetické šperky zkrátka mají řadu příznivých účinků na lidský organismus. A díky originálnímu designu také skvěle plní funkci módního doplňku.

Magnetické a energetické šperky jsou v podstatě účinnou formou magnetoterapie. Působením magnetů dochází k elektromagnetickým a biochemickým změnám v buňkách a tím k příznivému ovlivnění systému kostního, svalového, imunologického, hormonálního, kardiovaskulárního, zažívacího a nervového. Nenahrazují lékařskou péči, jsou však jejím vhodným doplňkem.

Jejich další pozitivní vlastností je, že působí protizánětlivě. Zejména účinné jsou u degenerativních a zánětlivých onemocnění pohybového aparátu, svalových a šlachových úponu (tenisový loket, achillovka). Magnetický náhrdelník je účinný při chronických bolestech krční páteře a ramen způsobených nesprávným namáháním, úrazem nebo stresem. Magnetické náramky a náhrdelníky pomáhají při bolesti zubu a při menstruačních bolestech.

Balanční náramky v sobě navíc ukrývají polodrahokamy, jejichž působení na lidský organizmus je známé už po staletí. Germanium, které je použito v germaniových a ION magnetických náramcích jako hlavní vodič, podléhá aktivnímu chemickému procesu. Už při dotyku germania s pokožkou v organizmu začíná docházet k složitým biochemickým procesům, které mohou mít velmi blahodárný účinek na náš organizmus.

Nošení magnetických šperků se osvědčilo zejména při: migréně, artritidě, bolesti zad a kloubů, nervozitě, únavě, menstruačních obtížích či nespavosti. Zkuste odložit prášky, ať už ty proti bolesti, nespavosti či na uklidnění, a pořiďte si krásný a praktický šperk.

Nabídku magnetických a energetických šperků naleznete ZDE.

Komerční prezentace

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.