Zohaveného bratra (†36) poznala podle zlatého zubu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Zohaveného bratra (†36) poznala podle zlatého zubu!

Fotografie
Fotografie (internal)

Poklidné červnové odpoledne u olomouckého jezírka narušila P. H. plovoucí mrtvola neznámého muže. Ihned zavolal na místo kriminalisty a bezvládné tělo vytáhl na břeh. Jak jeho, tak i policisty zaskočil stav mrtvoly. Muž se nedal identifikovat.

„Obličej mrtvoly byl hnilobně odulý, čokoládově hnědé barvy. Na horních končetinách a hrudníku těla se kůže místy slupovala v cárech. Kůže na ploskách a prstech byla macerovaná,“ stálo v policejním spise. Mrtvola však podle lékaře ve vodě nebyla příliš dlouho. Vyšetřovatel si všiml zlaté zubní korunky vpravo v horní čelisti. Na těle nenašel žádné známky násilí nebo poranění. Pitva ukázala, že měl před utonutím 4,92 promile alkoholu v krvi.

Téhož dne oznámila na místní policii žena, že hledá svého bratra J. B., který odešel ten den na koupaliště. Nemohla si však vzpomenout, v čem šel, nebo zda měl trenýrky či plavky. Až po třech dnech se od ní kriminalisté dozvěděli, že její ztracený bratr má napravo v horní čelisti zlatý zub. Jak to řekla, věděli, kdo mrtvý je.

Znáte okolnosti tohoto případu? Napište na aha@ahaonline.cz
 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.