VIDEO: Brutální útok fanoušků v pražském metru. Neznáte ty bezmozky? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

VIDEO: Brutální útok fanoušků v pražském metru. Neznáte ty bezmozky?

Tihle bezmozci málem ubili k smrti dva lidi. Neznáte je?
Tihle bezmozci málem ubili k smrti dva lidi. Neznáte je? (Policie ČR)

Incident se odehrál v neděli večer po zápase Slávie s Duklou. Ve stanici metra Staroměstská zaútočili slávisté v poměru zhruba šest na jednoho na fanoušky jiného týmu, nejspíš rivalské Sparty.

Skupina slávistických fanoušků napadla dvojici neuvěřitelně brutálně a kopanci a ranami pěstí je srazila na zem. K ležícím tělům se pak opakovaně vraceli, kopali do nich a dupali po nich. Snažili se kopanci zasáhnout hlavu.

Na záběrech je také vidět, že jeden z útočníků se snaží už ležícího muže táhnout do kolejiště! Jak je ze záběrů patrné, nástupiště bylo v tu chvíli plné lidí, kteří se ale báli do napadení zasáhnout. Od zraněného muže, který zůstal ležet na zemi, nakonec hned několik běsnících bezmozků odehnal robustní cestující s taškou v ruce.

Video se připravuje ...

Policie teď intenzivně hledá útočníky. Kriminalisté mají k dispozici mnoho záběrů z metra, na nichž je zachyceno napadení a následný pohyb útočníků. "Z kamerových záznamů je zřejmé, že se na místě nacházelo větší množství lidí," uvedla pražská mluvčí Eva Kropáčová. Podle ní se napadení snažili před skupinou uniknout, ale proti mnohonásobné přesile neměli šanci.


"Kriminalisté nyní prosí poškozeného, svědky a všechny, kteří znají totožnost útočníků, aby okamžitě volali na linku 158," dodala mluvčí. Jeden z napadených skončil v nemocnici se zlomeninami v obličeji, otřesem mozku a tržnými ranami. Druhý odešel domů po svých. Policisté zatím zadrželi jen jednoho z útočníků, který je podezřelý z toho, že se na útoku podílel. Po ostatních pátrají.

Přečtěte si
zadnice
25. 9. 2012 • 09:54

Tresty jsou buď nízké, nebo vůbec žádné, nikdo se tu ničeho nebojí a policie už vůbec ne!!!

klidek.pianko
24. 9. 2012 • 21:41

a bez keců a na dlouho

montevideo
24. 9. 2012 • 20:37

Všichni, kdo se toho zúčastnili, by měli jít sedět!

chose1969
24. 9. 2012 • 19:59

to jsou držky.Kvůli posranemu fotbalu dělaji takove věci.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.