Rozloučení s Jirkou F. (†20), Radkem K. (†20) a Tomášem N. (†19): Tři pohřby za čtyři hodiny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Rozloučení s Jirkou F. (†20), Radkem K. (†20) a Tomášem N. (†19): Tři pohřby za čtyři hodiny!

Rozloučení s Jirkou F. (†20), Radkem K. (†20) a Tomášem N. (†19)
Rozloučení s Jirkou F. (†20), Radkem K. (†20) a Tomášem N. (†19) (Aha! – Alexandr Malachovský, ara)

Jirka F. (†20), Radek K. (†20) a Tomáš N. (†19) – tři nerozluční kamarádi zemřeli v jediném okamžiku přesně před týdnem v Táboře, když se nad ránem vraceli z diskotéky. Jirka nezvládl ve vysoké rychlosti svoji Alfu Romeo a vůz se rozlomil o strom vejpůl. Všichni na místě zemřeli.

Včera jim jejich rodiny, kamarádi a krásné dívky dali v táborském krematoriu poslední sbohem. Jen Aleš (18), který nehodu jako jediný přežil, nepřišel. Zhroutil se. Má výčitky, proč právě on žije a jiní ne... Přitom neřídil, vylezl z auta, zavolal pomoc a snažil se kamarády oživovat.

Jirka F. (†20)

Jako první proběhlo rozloučení s Jirkou, přišlo na 400 lidí a stovka jich musela stát před obřadní síní, dovnitř se nevešla. „Jirka byl věčný rebel, ale hodný syn,“ zaznělo ve smutečním projevu. Opona před jeho rakví se zatáhla při písni Stůj od Věry Špinarové.

Radek K. (†20)

»Ber život s humorem, stejně se ti jednou vysměje.« Životní krédo Radka zaznělo z úst jeho kamarádů v průběhu obřadu hned několikrát. „Rád a dobře kreslil. Po prázdninách měl začít studovat zahradnickou školu. Miloval pokec s přáteli u piva, miloval hudbu, byl to velký sportovec, fotbalista,“ četla pracovnice krematoria.

Tomáš N. (†19)

Potřetí se včera do posledního místa zaplnil sál mladými lidmi, přišli se rozloučit s třetím kamarádem – Tomášem. „Kniha jeho života se uzavřela na devatenácté straně, lidský rozum se brání přijmout takovou skutečnost...,“ zaznělo. Poslední sbohem mu dala rodina prostřednictvím jeho milované písně Forever Young od Alphaville.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.