Jachta a dům v jednom! Už za dva roky si ji můžete pořídít! A vyrábět se bude na Slovensku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jachta a dům v jednom! Už za dva roky si ji můžete pořídít! A vyrábět se bude na Slovensku!

Ostrov je kombinace jachty, domu a relaxačního střediska pro náročné. Dostanete tak plovoucí ráj, který je díky solárním panelům zcela soběstačný.
Ostrov je kombinace jachty, domu a relaxačního střediska pro náročné. Dostanete tak plovoucí ráj, který je díky solárním panelům zcela soběstačný. (Profimedia.cz)

Miliardáři, kteří už neví, za co by utráceli své peníze, mají opět o jedno zpestření navíc. Rakouská firma, kterou vlastní maďarský podnikatel Gabor Orsos, představila svůj nejnovější projekt, který je právě pro ně určený. Za startovací cenu v přepočtu 135 milionů korun dostanete  plovoucí »pozemek« o rozloze 1000 čtverečních metrů a na něm šestipokojový dům s bazénem, vířivkou, altánem či barem! No řekněte sami, nebrali byste to také?

O výrobu elektřiny se v Ostrově, jak se luxusní komplet bude jmenovat,  starají solární panely a větrné generátory, a celý dům je tak energeticky soběstačný. „Tento projekt kombinuje to nejlepší ze světa superluxusních jachet a drahých domů a přitom stále za výhodnou cenu,“ chlubí se maďarský podnikatel.

Zapomněl už ovšem dodat, že Ostrov samotný však motor nemá a na požadované místo jej musí odtáhnout loď. Samotná výroba by se měla rozběhnout  nejpozději do dvou let. A teď se držte. Vyrábět se bude v sousedním suchozemském Slovensku! „Ostrovy se po Dunaji splaví k Černému moři a odtud kamkoliv bude klient chtít,“ dodává Gabor Orsos.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.